Με wild card στο Indian Wells η Οσάκα

Η Ναόμι Οσάκα επιστρέφει σ’ ένα ιδιαίτερο-για εκείνη-τουρνουά, καθώς εξασφάλισε την κάρτα ελευθέρας για το Indian Wells Masters του επόμενου μήνα. 

Η Νο82 του κόσμου, θα εμφανιστεί στο πρώτο 1000άρι τουρνουά της σεζόν, μετά από το 2019, ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του 1ου μεγάλου τίτλου στην καριέρα της. 

Από εκεί και μετά η Γιαπωνέζα κατέκτησε τέσσερα Grand Slam, ενώ παράλληλα ανέβηκε στο Νο1 του κόσμου. Στην τελευταία της εμφάνιση

στο τουρνουά (2019) η Οσάκα ηττήθηκε από την Μπελίντα Μπέντσιτς στη φάση των “16”, ενώ το 2020 το τουρνουά ακυρώθηκε, λόγω πανδημίας. 

Η πανδημία ήταν ο λόγος για τη μεταφορά του τουρνουά πέρσι από τον Μάρτιο στον Οκτώβριο με την Ναόμι Οσάκα να αποσύρει τη συμμετοχής της. 

2018 champion @naomiosaka is awarded a wild card and returns to #TennisParadise March 7-20 pic.twitter.com/cz01Hh14Qi

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) February 17, 2022

“Το να επιστρέφω στο Indian Wells Tennis Paradise, στο μέρος που κέρδισα τον πρώτο μεγάλο μου τίτλο, είναι κάτι ξεχωριστό. Ήταν ξεχωριστό το 2018 και θα είναι κι αυτόν το Μάρτιο”, δήλωσε η 24χρονη. 

Μαζί με την Οσάκα την wild card πήρε και η Αμερικανίδα Σοφία Κένιν, ενώ απομένουν ακόμη 6 κάρτες, οι οποίες θα ανακοινωθούν από τους διοργανωτές τις επόμενες ημέρες. 

To Indian Wells θα διεξαχθεί το διάστημα 10-20 Μαρτίου.

The post Με wild card στο Indian Wells η Οσάκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα