Στους “8” του Delray Beach Open ο Ντιμιτρόφ (vid)

Στον πρώτο του αγώνα, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Australian Open από τον Μπενουά Περ, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έπαιξε όσο έπρεπε για να ξεπεράσει το εμπόδιο του qualifier Γερμανού, Μίτσελ Γκρούγκερ και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Delray Beach Open.

Ο 30χρονος Βούλγαρος, Νο3 του ταμπλό και Νο26 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε 7-6(4), 6-3 του αντιπάλου του και σφράγισε το πιο απαιτητικό ραντεβού με τον

Τζον Μίλμαν στη φάση των “8” της ATP 250 διοργάνωσης.

Την αναμέτρηση του Ντιμιτρόφ, παρακολούθησαν και οι αδερφές Γουίλιαμς, Σερίνα και Βίνους που παραυρέθηκαν στη διάσημη παραλία της Φλόριντα.

Οι καιρικές συνθήκες και την Πέμπτη ήταν αρκετά δύσκολες καθώς ο αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αθλητών.

“Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις το πρώτο σου ματς, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι. Είμαι εδώ ήδη μια εβδομάδα και ανυπομονούσα να παίξω. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που απλά έπρεπε να κερδίσω. Πολύ δύσκολες συνθηκες, αέρας, κρύο και ζέστη μαζί. Είναι αυτό που είναι και πρέπει να το διαχειριστείς” είπε ο Ντιμιτρόφ.

Σπουδαία πρόκριση στους “8” εξασφάλισε και ο Αντριάν Μαναρινό που επικράτησε 6-4, 2-6, 7-5 του ανερχόμενου Αμερικανού, Μπράντον Νακασίμα.

Τέλος, ο Ρέιλι Όπελκα Νο2 του ταμπλό και πρωταθλητής του Dallas Open την προηγούμενη εβδομάδα, χρειάστηκε τρία σετ με ανατροπή για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τζακ Σοκ, επικρατώντας του συμπατριώτη του με 6-7(6), 7-6(4), 6-1.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Μαναρινό.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Στους “8” του Delray Beach Open ο Ντιμιτρόφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα