Σίνερ: Ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του

Ο Γιανίκ Σίνερ έδωσε τέλος στις φήμες, μετά από το λύση της συνεργασίας του με τον επί χρόνια προπονητή και μέντορά του, Ρικάρντο Πιάτι, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Σιμόνε Βανιότσι, λίγο πριν από την αναχώρησή του για τo Ντουμπάι. 

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα συνεργαστώ με τον Σιμόνε Βανιότσι ο οποίος θα είναι ο προπονητής μου και επικεφαλής της ομάδας μου”, έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Νο. 10 του κόσμου. 

“Για

την ώρα δεν υπάρχει κανένα πλάνο για να προστεθούν άλλα μέλη στην ομάδα, αλλά θα εξετάσουμε την κατάσταση καθώς προχωράμε τη συνεργασία μας. Είμαι ενθουσιασμένος με το ξεκίνημα ενός νέου κεφάλαιου.”

Happy to announce I’ll be working with Simone Vagnozzi as my coach moving forward and he will be heading up my team. Currently we have no plans to add any more team members at this time but we will review the situation as we go. Excited to get started on this new chapter, Forza.

— Jannik Sinner (@janniksin) February 17, 2022

Ο 38χρονος Βανιότσι, ήταν πρώην προπονητής του Στέφανο Τραβάλια, αλλά και του Μάρκο Τσεκινάτο και μάλιστα στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του Ιταλού, καθώς τον βοήθησε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Roland Garros το 2018 κερδίζοντας στα προημιτελικά τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο Σίνερ αναχώρησε για τα Η.Α.Ε και συγκεκριμένα το Ντουμπάι όπου θα αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά Dubai Tennis Championships, εκεί όπου θα κάνει την εμφάνισή του για 1η  φορά τη φετινή σεζόν ο Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Το τουρνουά στο Ντουμπάι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 21-26 Φεβρουαρίου.

The post Σίνερ: Ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα