Τσιτσιπάς: Για τα ημιτελικά κόντρα σε άγνωστη απειλή

Μετά το καλό ξεκίνημα την Πέμπτη το βράδυ στη Μασσαλία κόντρα στον Γάλλο Ούγκο Γκαστόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά Ρώσο, Ρομάν Σαφιούλιν (Νο163 στον κόσμο) με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά για 3ο σερί τουρνουά σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 20:00 GR.

Αυτή θα είναι και η 1η μεταξύ τους αναμέτρηση με τον 24χρονο Ρώσο να ξεκινάει εξαιρετικά στη διοργάνωση κερδίζοντας στον 1ο γύρο τον Αυστραλό Αλεξέι Πόπιριν, ενώ νωρίτερα είχε κάνει 2 νίκες στα προκριματικά κόντρα σε Έρνεστς Γκούλμπις (Λετονία) και Τζούλιαν Λεντς (Γερμανία).

Πριν

από τον προημιτελικό με τον Τσιτσιπά, ο Σαφιούλιν επικράτησε δύσκολα του Τσέχου (επίσης προερχόμενου από τα προκριματικά) Τόμας Μάχακ με 6-7(6), 6-4, 7-6(4).

Ο 24χρονος βοήθησε σε μεγάλο βαθμό τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στο ATP Cup, καθώς παίζοντας μόνο οι δυο τους κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τον Σαφιούλιν να κάνει δύο κρίσιμες νίκες κόντρα στον Γάλλο Άρθουρ Ρίντερκνες και τον Αυστραλό Τζέιμς Ντάκγουορθ, ενώ δυσκόλεψε αρκετά Γιανίκ Σίνερ και Ντένις Σαποβάλοφ.

Προημιτελικά με ρώσικο χρώμα…

Το πρόγραμμα της Παρασκευής στα μονά θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση του εξαιρετικού Μπενζαμά Μπονζί, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ασλάν Καράτσεφ τον έναν εκ των τριών Ρώσων που αγωνίζονται στα προημιτελικά της Μασσαλίας. 

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει περίπου στις 16:00 GR, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Λούκας Πούιγ με τον Νο2 του ταμπλό Αντρέι Ρούμπλεφ, ενώ στη συνέχεια στο court θα μπουν Στέφανος Τσιτσιπάς και Ρομάν Σαφιούλιν. 

Το τελευταίο-χρονικά-εισιτήριο για την 4άδα θα διεκδικήσουν οι Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και Ίλια Ιβάσκα με την πιθανή “ρεβάνς” του Καναδού με τον Τσιτσιπά μετά τον τελικό του Ρότερνταμ της περασμένης εβδομάδας να βρίσκεται όλο και πιο κοντά. 

OPEN 13 PROVENCE SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: Για τα ημιτελικά κόντρα σε άγνωστη απειλή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα