”Ήρθα στη Νέα Υόρκη για να κερδίσω”

Ο κάτοχος του τίτλου στη Νέα Υόρκη Ράφαελ Ναδάλ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΤΡ για την κλήρωση του φετινού Αμερικανικού Όπεν, την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, και την έννοια ”φαβορί” που του προσάπτουν…

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Έχει πάει στη Νέα Υόρκη για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι εκεί και τίποτα λιγότερο.

Ο Ισπανός,

μίλησε στην ιστοσελίδα της ΑΤΡ για την κλήρωση του US Open, την οποία δεν δίνει και πολλή σημασία από τώρα, ενώ, τόνισε πως όσοι τον θεωρούν μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, κάνουν μέγα λάθος!

Αναλυτικά όσα είπε:

”Νομίζω πως δεν υπάρχει καθαρό φαβορί στην φετινή διοργάνωση. Ακόμη κι αν κάποιοι σκέφτονται πως εγώ είμαι το μεγάλο φαβορί, δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. Ο Νόβακ και ο Ρότζερ είναι σε καλή κατάσταση, τους αρέσουν πολύ τα hard courts, οπότε θα δούμε τι μπορεί να συμβεί στο Αμερικανικό Όπεν.

Φέτος διανύω μια καλή σεζόν. Από τότε που επέστρεψα από τον τραυματισμό μου παίζω καλά και κερδίζω πολλούς αγώνες. Η εξαιρετική μου πορεία στο Τορόντο μου έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστώ λίγο αμέσως μετά. Πήρα μια εβδομάδα ξεκούρασης, δεν αγωνίστηκα στο Σινσινάτι. Προσπάθησα να προφυλάξω το σώμα μου, ξεκουράστηκα, προπονήθηκα και τώρα ήρθα στη Νέα Υόρκη για να κερδίσω!

Προπονούμαι κάθε μέρα και προσπαθώ να είμαι σε εγρήγορση ενόψει του Αμερικανικού Όπεν. Η ατμόσφαιρα εδώ στη Νέα Υόρκη είναι φοβερή, δεν συγκρίνεται σχεδόν με κανένα άλλο τουρνουά. Μου αρέσει να παίζω βράδυ, μου αρέσει η ένταση του κοινού. Πάντα αισθάνομαι άνετος εδώ.

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κατακτήσει ένα τουρνουά. Όταν έχουμε μάλιστα τόσους νέους, καλούς τενίστες να έρχονται, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μπορεί να παίξουν φοβερά μερικοί τενίστες που δεν περιμένεις εξ’ αρχής και να φέρουν τα πάνω-κάτω.

Ο Ζβέρεφ είναι αυτός που το τελευταίο χρονικό διάστημα παλεύει για τίτλους. Θέλω να δω τον Σαποβάλοφ και τον Κύργιο, πως θα αντεπεξέλθουν, αλλά και τον Ίσνερ, ο οποίος μπορεί να κάνει τα πάντα. Δεν τρελαίνομαι και από την χαρά μου με την κλήρωση, όμως δεν με νοιάζει πραγματικά με όποιον και να παίζω. Το τουρνουά ξεκινάει από τον 1ο γύρο και δεν ασχολούμαι ακόμη με την συνέχεια και τις διασταυρώσεις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post ”Ήρθα στη Νέα Υόρκη για να κερδίσω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα