Ο γάμος θα τον… ξεκουράσει

Ο Ραφαέλ Ναδάλ φεύγει από μία πολύ ευχάριστη και επιτυχημένη εμπειρία ενός ακόμη Laver Cup με πρόβλημα στον καρπό του, ωστόσο, το προγραμματισμένο “διάλειμμα” από το τουρ ελέω του γάμου μάλλον έρχεται την κατάλληλη στιγμή!

Τα έδωσε όλα και ας πόναγε όλο του το σώμα, ειδικά ο καρπός του που αντιμετώπισε πρόβλημα φλεγμονής.

Ο ανυπέρβλητος Ράφα Ναδάλ βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα της Ευρώπης τόσο εντός του κορτ όσο και εκτός αυτού με τις τακτικές συμβουλές που συνέχεια έδινε και την εμψύχωση και το πάθος που μετέδιδε στους συμπαίκτες του ώστε

η ομάδα του να κατακτήσει με δραματικό τρόπο και ήρωα τον Σάσα Ζβέρεφ, το τρίτο σερί Laver Cup!

Ο ίδιος δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του εντός του κορτ την τελευταία μέρα αγώνων καθώς η κατάσταση στον καρπό του είχε γίνει ανυπόφορη.

“Ο πόνος ξεκίνησε από την πρώτη μέρα και μόνο αυξάνεται έκτοτε. Έκανα ένεση ώστε να μπορέσω να παίξω αλλά την τρίτη μέρα αγώνων ήταν αδύνατον να συνεχίσω. Το Αμερικανικό Όπεν σίγουρα με εξουθένωσε. Ωστόσο, δεν θέλω να αλλάξω κάτι στον προγραμματισμό μου”.

Ο Ράφα θα αγωνιστεί ξανά στο Masters του Παρισιού σε αρκετές εβδομάδες από σήμερα μιας και έχει αποφασίσει να κάνει break τεσσάρων εβδομάδων ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το γάμο του, διάστημα το οποίο θα εκμεταλλευτεί ώστε να επανέλθει σωματικά και πάλι στο 100%!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο γάμος θα τον… ξεκουράσει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα