Δυνατά για ATP Finals ο Μπερετίνι

Στην 8η θέση της ATP Race ανέβηκε ο Ματέο Μπερετίνι και βάζει πλώρη για Λονδίνο

Mετά την εξαιρετική του παρουσία στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν όπου αγωνίστηκε στον πρώτο του ημιτελικό, ο Ματέο Μπερετίνι έχει έναν μεγάλο στόχο μέχρι το κλείσιμο της σεζόν: την πρόκριση στο τουρνουά των “8” κορυφαίων στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Ο 23χρονος

Ιταλός, μετά τη συμμετοχή του στα προημιτελικά του St.Petersburg Open την περασμένη εβδομάδα (ήττα από Γερασίμοφ), ανέβηκε στην 8η θέση της ATP Race, ξεπερνώντας κατά 5 βαθμούς τον Κέι Νισικόρι.

Συγκεκριμένα, ο Μπερετίνι έχει 2.185 βαθμούς στην 8η θέση ενώ λίγο πιο πίσω είναι ο Ιάπωνας (2.180) και στην 9η θέση ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2.120 πόντους.

To αρνητικό για τον Μπερετίνι είναι ότι δεν έχει δηλώσει σε κανένα τουρνουά του Ασιατικού swing και δεν αναμένεται να παίξει είτε στο Πεκίνο, είτε στο Τόκιο είτε στη Σαγκάη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στην 6η θέση της ATP Race με 3.160 βαθμούς ενώ στην 7η είναι ο Μπαουτίστα Αγκουτ με 2.350.

Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Μεντβέντεφ είναι οι μοναδικοί που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Λονδίνου ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και ο 5ος της βαθμολογίας, Ντόμινικ Τιμ (3.845).

ATP RANKINGS | ΑΤP RACE | ATP RACE TO MILAN

The post Δυνατά για ATP Finals ο Μπερετίνι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα