Με την αξία του ο Κοκκινάκης στο ταμπλό του AO!

Για 4η φορά στην καριέρα του ο Θανάσης Κοκκινάκης θα αγωνιστεί στο κυρίως ταμπλό του Australian Open

Στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Grand Slam της σεζόν, προκρίθηκε ο Θανάσης Κοκκινάκης, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη διαδικασία των προκριματικών!

Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός, ξεπέρασε στα δύο σετ και το εμπόδιο του έμπειρου Πίτερ Πολάνσκι, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο main draw του Major

της πατρίδας του.

Το Νο145 του κόσμου, επικράτησε 6-4, 6-4 του 30χρονου Καναδού και πανηγύρισε έντονα μαζί με τους συμπατριώτες του, την πρόκριση στο ταμπλό της Μελβούρνης!

Εκεί, ο Κοκκινάκης η κλήρωση των qualifiers, ήταν ευνοϊκή για τον Θανάση αφού στον 1ο γύρο απέφυγε Τζόκοβιτς, Νισικόρι, Μεντβέντεφ και θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα, Νο78 στον κόσμο, Τάρο Ντάνιελ.

Αν καταφέρει να ξεπεράσει το πρώτο εμπόδιο, στη συνέχεια ο Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει πιθανότατα το Νο25 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ, πριν από μια πιθανή συνάντηση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη φάση των “32”.

Αντίπαλο έμαθε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Μίτσελ Κρούεγκερ (24 ετών, Νο231 στον κόσμο) που κέρδισε στα τρία σετ τον Μάρκο Τρουντζελίτι στον τελευταίο προκριματικό γύρο.

To εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό, εξασφάλισε και το μεγάλο αστέρι του Σέρβικου τένις, ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς ο οποίος συνέτριψε 6-2, 6-1 τον Τιάγκο Μοντέιρο και θα αποτελέσει τον αντίπαλο του Φερνάντο Βερντάσκο στον 1ο γύρο του Όπεν.

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Με την αξία του ο Κοκκινάκης στο ταμπλό του AO! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα