Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ζβέρεφ (vids)

Μπορεί, εξωγηπεδικά, να έχει μπλεχτεί σε περιπέτειες τις τελευταίες ημέρες, όμως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το παιχνίδι του στα courts.

Ερχόμενος με κεκτημένη ταχύτητα στη Νέα Υόρκη, από τις κατακτήσεις των τίτλων σε Τόκιο και Σινσινάτι, ο Γερμανός ξεπέρασε με straight sets το tricky εμπόδιο του Σαμ Κουέρι στον 1ο γύρο του US Open.

Μετά από μόλις 100 λεπτά αγώνα, ο Νο4 του ταμπλό στο Major

των ΗΠΑ, επικράτησε του big server Αμερικανού με 6-4, 7-5, 6-2 και στον 2ο γύρο του θεσμού θα αντιμετωπίσει Άλμπερτ Ράμος Βινόλας, ο οποίος έσωσε match point του Λούκα Πουίγ και τον απέκλεισε στα πέντε sets!

Στους 18 άσους σταμάτησε ο “Σάσα”, που έβγαλε συνολικά 39 winners και έκανε μόλις 15 αβίαστα λάθη, φτάνοντας στη νίκη με εντυπωσιακό τρόπο. Πλέον, έφτασε τις 12 συνεχόμενες.

Πρεμιέρες με νίκες και για τους Κέι Νισικόρι, Ράιλι Οπέλκα, Λορέντζο Μουζέτι. Εκτός έμεινε πρόωρα, ο Νταβίντ Γκοφάν.

Αρχικά, ο Βέλγος, δεν κέρδισε ούτε set από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ και με 6-2, 7-5, 6-3, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Ο ΜακΝτόναλντ, στον 2ο γύρο θα παίξει κόντρα στον Νισικόρι. Ο Ιάπωνας απέκλεισε τον Σαλβατόρε Καρούζο με 6-1, 6-1, 5-7, 6-3.

Ο Οπέλκα από την πλευρά του, επικράτησε του Σουνγού Κβον με 7-6(3), 6-4, 6-4 και θα τεθεί αντιμέτωπος στην επόμενη φάση, με τον Μουζέτι. Ο Ιταλός, γύρισε από set πίσω και απέκλεισε τον Εμίλιο Νάβα με 6-7(5), 6-4, 6-1, 6-3.

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα