Μπαρτσελόνα: Δεν τα «βρήκε» με Μορίμπα και τον…έστειλε στη Λειψία

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με τη Λειψία για την παραχώρηση του Ιλάις Μορίμπα. Οι Καταλανοί κρατούν και ποσοστό μεταπώλησης.

Η Μπαρτσελόνα δεν τα «βρήκε» με Μορίμπα και τον…έστειλε στη Λειψία. Οι Καταλανοί ήθελαν να ανανεώσουν το ανερχόμενο «διαμαντάκι» τους, όμως δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη.

Ο νεαρός ήταν μία από τις εκπλήξεις της Μπάρτσα τη περσινή σεζόν. Πήρε τις ευκαιρίες του από τον Κούμαν και κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Ο μόλις 18χρονος

μέσος έβλεπε το χρόνο συμμετοχής του να αυξάνεται.

Συγκεκριμένα, μέτρησε 18 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, 15 στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο. Μέτρησε ένα γκολ και δυο ασσίστ στη La Liga.

Η διοίκηση των Μπλαουγκράνα επιθυμούσε την παραμονή του παίκτη. Αφού δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία μαζί του, αποφασίστηκε από κοινού να βρεθεί ένας νέος σύλλογος.

Η Λειψια δεν έχασε χρόνο και κινήθηκε άμεσα για τον ταλαντούχο νεαρό. Οι Γερμανοί κατέβαλαν 16 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε ότι έχει υψηλές φιλοδοξίες. «Έχουμε σημαντικούς στόχους για τη νέα σεζόν και δεν…κρατιέμαι για τη νέα μου πρόκληση».

Welcome to Leipzig, @IlaixMK! #HereWeGoMoriba #DeadlineDay pic.twitter.com/ml1cRgt1tC

— RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN) August 31, 2021

Διαβάστε ακόμη: 

Λιόν: Κάνει το «μπαμ» με τον Μπόατενγκ στην άμυνα!

Μπαρτσελόνα: Η «τρελή» ρήτρα 500 εκατ. ευρώ σε 17χρονο παίκτη της

Τσιτσιπάς: Πρώτο θέμα ο… Μάρεϊ κι ας κέρδισε ο Έλληνας αθλητής – Στο επίκεντρο η τουαλέτα του Στέφανου!

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα