Ο τελευταίος… χορός της Ναβάρο (vid)

Η Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο αποχαιρέτησε και τυπικά την WTA μετά από την ήττα στον 1ο γύρο του US Open απέναντι στην Αμερικανίδα Ντενιέλα Κόλινς στα 2 sets. Η πρώην Νο6 του κόσμου, νωρίτερα μέσα στη σεζόν, είχε ανακοινώσει ότι αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν στην καριέρα της. 

Κι όμως πριν από 12 μήνες η Ισπανίδα βρισκόταν στο νοσοκομείο, έχοντας διαγνωστεί με το λέμφωμα  Hodgkin. Τον περασμένο Απρίλιο ανακοίνωσε ότι είχε βγει νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο,

επιστρέφοντας στη δράση και μάλιστα αγωνίστηκε στο Roland Garros.

“Πέρσι δεν ήξερα καν αν θα μπορούσα να βρεθώ εδώ και να αγωνιστώ. Αλλά είμαι εδώ και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό.”, δήλωσε.

This event gave me unforgettable moments during my career. I’ve always enjoyed the NYC vibe. An atmosphere like no other! Ready for the last dance, @usopen. pic.twitter.com/pB6D5Up0eA

— Carla Suárez Navarro (@CarlaSuarezNava) August 28, 2021

Για το αν αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας στην καριέρα της στα μονά, η Ισπανίδα τόνισε: “Με το χέρι στην καρδιά θα έλεγα ναι. Αλλά υπάρχει και το Fed Cup στο τέλος του χρόνου και πρέπει να μιλήσω με τον αρχηγό της ομάδας.”

“Όταν ήμουν νέα είχα όνειρα να γίνω η κορυφαία του κόσμου. Νομίζω ότι τώρα αυτό είναι τόσο δύσκολο. Φυσικά είχα και άλλο όνειρα που δεν εκπληρώθηκαν ποτέ. Όπως να κατακτήσω ένα Grand Slam ή να φτάσω στο Νο1 του κόσμου.”

Η Σουάρεζ Ναβάρο έκανε την 1η της εμφάνιση στο κυρίως ταμπλό του Flushing Meadows το 2008. Η καλύτερη πορεία της στο τουρνουά, ήταν οι δύο προημιτελικοί το 2013 και το 2018. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ο τελευταίος… χορός της Ναβάρο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα