Με καρδιά πρωταθλήτριας! – VIDEO

Η Σερίνα Γουίλιαμς μπορεί να μην βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά ακόμη κι έτσι καταφέρνει να κερδίζει. Η θρυλική Αμερικανίδα εντυπωσίασε και την Πέμπτη στο Παρίσι, επικρατώντας της Άσλεϊ Μπάρτυ με μεγαλειώδη ανατροπή, για να προκριθεί στις “32” καλύτερες του φετινού Ρολάν Γκαρός…

Απίστευτα πράγματα κάνει η Σερίνα Γουίλιαμς. Η κορυφαία τενίστρια όλων των εποχών, “καλπάζει” ΚΑΙ στο φετινό Ρολάν Γκαρός.

Μπορεί να έχει παίξει μόλις έξι(!) επίσημους αγώνες τους τελευταίους 16 μήνες, μπορεί να παίζει με παραπανίσια κιλά λόγω της περσινής εγκυμοσύνης της, όμως η θρυλική

Αμερικανίδα δεν… χαμπαριάζει ούτε έτσι!

Αν και βρέθηκε να χάνει με σετ και μπρέικ από την νεαρή Αυστραλή Άσλεϊ Μπάρτυ, Νο17 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, η Σερίνα έκανε μια τρομερή αντεπίθεση και ανέτρεψε το σκορ, φεύγοντας με την σπουδαία πρόκριση για τον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Μετά από 1 ώρα και 48 λεπτά μεγάλης μάχης στο Philippe Chatrier η Σερίνα Γουίλιαμς κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη τον αγώνα και τελικό σκορ 3-6, 6-3, 6-4 και να “κλείσει¨έτσι ένα εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα Νο11 του ταμπλό Γιούλια Γκέργκες σε ένα μεγάλο ντέρμπι!

Serena’s comeback continues@SerenaWilliams summons her best to battle into the 3rd round.
She defeats 17th seeded Barty 3-6, 6-3, 6-3.#RG18 pic.twitter.com/ylsh1QE1fZ

Tennis Channel (@TennisChannel) 31 Μαΐου 2018


Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η 23 φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam διοργάνωση Σερίνα Γουίλιαμς, μπήκε πολύ άσχημα στην αναμέτρηση.

Η Μπάρτυ φαινόταν πολύ πιο επιθετική, είχε περισσότερη ενέργεια και κατάφερνε να βγάζει από τα “νερά” της πολλές φορές την Αμερικανίδα, με αποτέλεσμα η δεύτερη να μην μπορεί να βρει ρυθμό σε καμία περίπτωση στο πρώτο σετ.

Το πρώτο μπρέικ στον αγώνα ήρθε στο έκτο γκέιμ της αναμέτρησης, με την Αυστραλή να φτάνει στο πρώτο της μπρέικ πόιντ και να το αξιοποιεί, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 2-4.

Αυτό το μπρέικ έμελλε να καθορίσει και την έκβαση του εναρκτήριου σετ του ματς, καθώς η Σερίνα αν και προσπάθησε δεν μπόρσε να απειλήσει ιδιαίτερα την Μπάρτυ, με αποτέλεσμα να απολέσει το πρώτο σετ.

Set one- Barty. 6-3.@SerenaWilliams will need to bring the to keep her #RG18 alove.

Watch live now→ https://t.co/tPoe44C26q pic.twitter.com/77iDgQfqHX

Tennis Channel (@TennisChannel) 31 Μαΐου 2018


Σαν να μην έφτανε αυτό, το Νο17 στον κόσμο αυτήν την στιγμή, “έσπασε” το σερβίς της Σερίνα και στο εναρκτήριο γκέιμ του δευτέρου σετ, που είχε ως αποτέλεσμα να δώσει ηχηρό προβάδισμα για την νίκη στον εαυτό της.

Κάπου εκεί, όμως, άλλαξαν όλα. Την κακή, άνευρη και χωρίς δύναμη Σερίνα Γουίλιαμς, η οποία υπέπεσε αρκετές φορές σε εύκολα λάθη, διαδέχθηκε μια Σερίνα από… τα παλιά.

Η Αμερικανίδα “μεταμορφώθηκε”, ανέβασε στροφές στον αγώνα, ξεκίνησε να βγάζει τις περίφημες κραυγές της μετά από κερδισμένους πόντους και αλλάζοντας εντελώς την εικόνα της έφερε το ματς στα μέτρα της.

SERENA PLAYING ANGRY.

She breaks back for 1-1 in the second set.

Watch live now→ https://t.co/tPoe44C26q pic.twitter.com/9NWrlEbf6l

Tennis Channel (@TennisChannel) 31 Μαΐου 2018


Αφού πρώτα έκανε το μπρέικ μπακ στην Μπάρτυ, η Σερίνα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και πήρε ακόμη τρία συνεχόμενα γκέιμς, κάνοντας το εύθραυστο 3-6, 0-1 σε 3-6, 4-1.

Η Αμερικανίδα είχε γυρίσει για τα καλά στο ματς και αυτό φαινόταν. Η Αυστραλή, ανήμπορη να ελέγξει την δύναμη της Σερίνα, τόσο ψυχική, όσο και σωματική, δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει και μοιραία ισοφαρίστηκε σε 1-1, με 6-3.

Serena forces a 3rd set@SerenaWilliams amps up the intensity, takes set two from @AshBar96.#RG18
Tune in to watch→ https://t.co/tPoe44C26q pic.twitter.com/DG2KBIALLM

Tennis Channel (@TennisChannel) 31 Μαΐου 2018

Στο τρίτο σετ η Σερίνα ήταν και πάλι εντυπωσιακή. Μην αφήνοντας την αντίπαλό της να κάνει το παιχνίδι της, η Αμερικανίδα έφτασε στην κατάκτηση της νίκης με ένα καθοριστικό μπρέικ να… κάνει την δουλειά στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.

Στο τρίτο γκέιμ του τρίτου σετ η Σερίνα βρήκε την ευκαιρία της και την… άρπαξε από τα μαλλιά, αξιοποιώντας το πρώτο της μπρέικ στο σετ και παίρνοντας προβάδισμα με 2-1.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα απλουστεύτηκαν για την ίδια. Βγάζοντας κάποια φοβερά σερβίς, θυμίζοντας σε όλους πως είναι ένα στοιχείο που ακόμη και τώρα την βοηθάει τα μέγιστα στις προσπάθειές της, έχασε μόλις έξι πόντους σερβίροντας κι έφτασε χωρίς να απειληθεί στην νίκη.

Αφού απόλεσε ματς πόιντ στο σερβίς της Μπάρτυ(5-3), στην συνέχεια “έκλεισε” το ματς σερβίρονας εντυπωσιακά ένα love game για να πανηγυρίσει έξαλλα την πρόκριση για 14η φορά στον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν!

Πέμπτη 31/5: 2ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

S.Williams (USA) beat Barty (Australia) 3-6, 6-3, 6-4

Goerges (Germany) beat Van Uytvanck (Belgium) 7-5, 7-6(5)

Garcia (France) beat Peng (China) 6-4, 3-6, 6-3

Kerber (Germany) beat Bogdan (Roumania) 6-2, 6-3

Bertens (Netherlands) beat Sasnovich (Belarus) 6-4, 6-2

Halep (Roumania) beat Townsend (USA) 6-3, 6-1

Sharapova (Russia) beat Vekic (Croatia) 7-5, 6-4

Ka.Pliskova (Czech Republic) beat Safarova (Czech Republic) 3-6, 6-4, 6-1

Petkovic (Germany) beat Mattek Sands (USA) 6-0, 7-6(5)

Tsurenko (Ukraine) beat Vandeweghe (USA) 3-6, 6-4, 6-0

Muguruza (Spain) beat Ferro (France) 6-4, 6-3

Stosur (Australia) beat Pavlyuchenkova (Russia) 6-2, 7-6(1)

Mertens (Belgium) beat Watson (Great Britain) 6-3, 6-4

Rybarikova (Slovakia) beat Bencic (Switzerland) 6-2, 6-4

Begu (Roumania) beat S.Zhang (China) 6-3, 6-4

Gavrilova (Australia) beat Pera (USA) 5-7, 7-5, 6-3

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με καρδιά πρωταθλήτριας! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα