Και τώρα… ματσάρα! – VIDEO

Μαρία Σαράποβα και Καρολίνα Πλίσκοβα έφεραν σε πέρας τις απαιτητικές δοκιμασίες τους για τον 2ο γύρο του Ρολάν Γκαρός και “σφράγισαν” το μεταξύ τους σπουδαίο ντέρμπι για την φάση των “32” του θεσμού. Στον 3ο γύρο προκρίθηκε και η Χάλεπ…

Μαρία Σαράποβα και Καρολίνα Πλίσκοβα μπορεί να δεινοπάθησαν, όμως τελικά κατάφεραν να επιβληθούν των Ντόνα Βέκιτς και Λούσι Σαφάροβα αντίστοιχα και να “κλείσουν” ραντεβού για την Παρασκευή, οπότε και θα τεθούν αντιμέτωπες στην φάση των “32” του Γαλλικού Όπεν.

Η “Μάσα” αρχικά, τα βρήκε… σκούρα μέχρι να “κλείσει” την αναμέτρηση κόντρα στην Κροάτισσα,

κοπέλα του Στάνισλας Βαβρίνκα, Ντόνα Βέκιτς, αλλά τελικά μπόρεσε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση με νίκη στα δυο σετ.



Η Ρωσίδα, Νο30 στον κόσμο αυτήν την στιγμή, κέρδισε με 7-5, 6-4, αξιοποιώντας το έκτο ματς πόιντ της στον αγώνα και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του δεύτερου Grand Slam της χρονιάς, στα γήπεδα του Παρισιού.

.@RolandGarros win number 5️⃣5️⃣ for @MariaSharapova.@Simona_Halep advances to R3 at #RG18. pic.twitter.com/buO9ybFjZM

Tennis Channel (@TennisChannel) 31 Μαΐου 2018

Εκεί, θα βρει την Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Τσέχα είχε πολύ πιο δύσκολο έργο απέναντι στην συμπατριώτισσά της, Λούσι Σαφάροβα, μιας και έμεινε πίσω με σετ και χρειάστηκε να κάνει μεγάλη ανατροπή για να φύγει νικήτρια από το ματς.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, επιβλήθηκε της πολύπειρης Σαφάροβα μετά από 1 ώρα και 47 λεπτά παιχνιδιού με 3-6, 6-4, 6-1 και θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά στην καριέρα της την “Μάσα”, θέλοντας να κατακτήσει την πρώτη νίκη σε βάρος της.

Πέραν των προκρίσεων της Σαράποβα και της Πλίσκοβα στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός, το Νο1 του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ, πέρασε επίσης στην φάση των “32” της διοργάνωσης.



Η Ρουμάνα, μπορεί να αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, όμως δεν δυσκολεύτηκε ούτε στο ελάχιστο να επιβληθεί με μια πειστική εμφάνιση, της Αμερικανίδας Τέιλορ Τάουνσεντ.

Η Χάλεπ κέρδισε το Νο72 στον κόσμο με 6-3, 6-1 μετά από μόλις 70 λεπτά αγώνα και θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια του θεσμού, την φορμαρισμένη Γερμανίδα Αντρέα Πέτκοβιτς!

Η Πέτκοβιτς, κέρδισε την επίσης Αμερικανίδα Μπέθανι Μάτεκ Σαντς με 6-0, 7-6(5), λίγο νωρίτερα μέσα στην ημέρα και προελαύνει στην διοργάνωση μέχρι στιγμής, χωρίς να έχει χάσει σετ, μιας και στον 1ο γύρο απέκλεισε με 2-0 την Κριστίνα Μλαντένοβιτς!



Πέμπτη 31/5: 2ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

Halep (Roumania) beat Townsend (USA) 6-3, 6-1

Sharapova (Russia) beat Vekic (Croatia) 7-5, 6-4

Ka.Pliskova (Czech Republic) beat Safarova (Czech Republic) 3-6, 6-4, 6-1

Petkovic (Germany) beat Mattek Sands (USA) 6-0, 7-6(5)

Tsurenko (Ukraine) beat Vandeweghe (USA) 3-6, 6-4, 6-0

Muguruza (Spain) beat Ferro (France) 6-4, 6-3

Stosur (Australia) beat Pavlyuchenkova (Russia) 6-2, 7-6(1)

Mertens (Belgium) beat Watson (Great Britain) 6-3, 6-4

Rybarikova (Slovakia) beat Bencic (Switzerland) 6-2, 6-4

Gavrilova (Australia) beat Pera (USA) 5-7, 7-5, 6-3

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Και τώρα… ματσάρα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα