Άψογος στο Μπουένος Άιρες ο Τιμ – VIDEO

O Aυστριακός επέκτεινε το σερί του σε 7-0 στην Αργεντίνικη πρωτεύουσα και σφράγισε το ντέρμπι στα ημιτελικά με τον Γκάελ Μονφίς!

Στα ημιτελικά του Argentina Open προκρίθηκαν τα δύο βαριά ονόματα της διοργάνωσης, Ντόμινικ Τιμ και Γκάελ Μονφίς που μάλιστα θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους για μια θέση στον τελικό του χωμάτινου θεσμού!

Ο Αυστριακός, Νο1 του ταμπλό και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, δυσκολεύτηκε απέναντι στον εμπνευσμένο Αργεντίνο, Γκουίντο Πέγια

αλλά με σπουδαίο τένις στα κρίσιμα επιβλήθηκε με 7-6(7), 6-4 του αριστερόχειρα αντιπάλου του και διατήρησε το αήττητο που έχει στο Μπουένος Άιρες.

Ο Ντόμινικ Τιμ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τα πέντε πρώτα του set points στο εναρκτήριο σετ όμως δεν επέτρεψε ούτε στον Πέγια να εκμεταλλευτεί τις δύο ευκαιρίες που είχε, παίρνοντας το πολύτιμο προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ, ο χαρισματικός Αυστριακός είχε πολύ καλές επιστροφές, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο σερβίς του 27χρονου Πέγια και σφράγισε τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 50 λεπτά αγώνα.

To Σάββατο οι Αργεντίνοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σπουδαίο ημιτελικό αφού ο Τιμ σφράγισε το ντέρμπι με τον πολύ ανεβασμένο Γκάελ Μονφίς.

Ο Γάλλος που ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με τίτλο στην Ντόχα αλλά στη συνέχεια παρουσίασε τα γνωστά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, έπιασε πολύ καλή απόδοση και απέκλεισε με 6-4, 3-6, 6-3 τον ποιοτικό Λεονάρντο Μάγερ!

Το Αργεντίνικο δράμα συνεχίστηκε με τον αποκλεισμό του Ντιέγκο Ζβάρτσμαν αφού το Νο5 του ταμπλό, αποκλείστηκε από τον Αλιάζ Μπεντενε με 6-4, 6-4.

Έτσι, ο μοναδικός Αργεντίνος που έχει μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου, είναι ο Φεντερίκο Ντελμπόνις που κέρδισε με 6-3, 7-5 τον Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ.

ARGENTINA OPEN DRAW | OOP (-5h) | TV SCHEDULE

The post Άψογος στο Μπουένος Άιρες ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα