Προειδοποίηση Ζβέρεφ: “Είμαι καλύτερος από πριν”

14:46 1/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση την οποία διανύει αυτήν την περίοδο, στέλνοντας την δική του προειδοποίηση στους μεγάλους, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, ενόψει του Αμερικανικού Όπεν…

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, σε δηλώσεις του επεσήμανε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, στέλνοντας προειδοποιήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Ο νεαρός Γερμανός προετοιμάστηκε δυο εβδομάδες στις ΗΠΑ ενόψει των δυνατών τουρνουά που έρχονται και νιώθει έτοιμος για να επιτύχει. Διαβάστε

αναλυτικά όσα είπε:

“Πιστεύω πως είμαι καλύτερος παίκτης από όσο ήμουν πέρσι την συγκεκριμένη περίοδο. Είμαι καλύτερα προετοιμασμένος από πριν, τόσο ψυχικά όσο και αγωνιστικά. Έχω γίνει σοφότερος μέσα στο court και υπάρχουν πολλά τα οποία έχω βελτιώσει τον τελευταίο καιρό.

Υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά οι διοργανώσεις δεν σταματούν ποτέ. Οι ανταγωνιστές και αντίπαλοί μου προσπαθούν να βελτιωθούν συνεχώς επίσης, για αυτό γίνεται και το έργο μου πιο δύσκολο.

Έχω διανύσει ένα εξαιρετικό χρόνο μέχρι στιγμής και αυτό που απομένει είναι να συνεχίσω έτσι. Έκανα μια μίνι προετοιμασία ενόψει των τουρνουά στις ΗΠΑ τις τελευταίες δυο εβδομάδες και αισθάνομαι έτοιμος να πετύχω τους στόχους μου στα τουρνουά που έρχονται”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Προειδοποίηση Ζβέρεφ: “Είμαι καλύτερος από πριν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα