Ματσάρες σήμερα στο Μόντρεαλ

14:08 8/8/2019 - Πηγή: Tennis24
4η ημέρα αγώνων στο Roger Cup του Καναδά με τους Ναδάλ, Τιμ, Ζβέρεφ και Αλιασίμ να διεκδικούν την πρόκριση στην 8αδα

Ο top seed και υπερασπιστής του τίτλου στον Καναδά, Ράφαελ Ναδάλ, θα χρειαστεί να ανεβάσει στροφές την Πέμπτη, στον δεύτερο αγώνα του στο Μόντρεαλ μετά την αγχωτική νίκη επί του Ντάνιελ Έβανς στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση.

Με προίκα το 3-0

στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (7-0 τα σετ), ο 33χρονος Ισπανός αντιμετωπίζει (01:30GR-COSMOTE SPORT 6HD) τον Γκουίντο Πέγια, Νο24 της παγκόσμιας κατάταξης με τον 29χρονο Αργεντινό να διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, παίζοντας το καλύτερό του τένις.

Ο Ράφα διεκδικεί τον 5ο τίτλο του στο Rogers Cup και 35ο Masters της καριέρας του, ενώ αν δεν φτάσει τουλάχιστον τελικό, θα χάσει τη δεύτερη θέση της κατάταξης από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Το σημερινό πρόγραμμα στο Center Court θα ξεκινήσει (19:00GR) με τη σπουδαία αναμέτρηση του Ντόμινικ Τιμ κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς. Με μόλις ένα ραντεβού στη μεταξύ τους αντιζηλία, ο Τιμ καλείται να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των 5 νικών, προερχόμενος από τον τίτλο στο Κίτσμπουελ της πατρίδας του αλλά και την πρώτη του νίκη στο Rogers Cup επί του Ντένις Σαποβάλοφ την Τετάρτη. Ο Μάριν Τσίλιτς διανύει μια δύσκολη σεζόν, γεμάτη σκαμπανεβάσματα, ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες επιβεβαιώνει πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι στις σκληρές επιφάνειες.

Θα ακολουθήσει (21:30GR) το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι του γενεθλιάζων, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ, με τον 19χρονο Καναδό να αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα του Καναδά για Grand Slam επιτυχίες στο μέλλον.

Μονφίς και Χουρκάτς (03:30GR) θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα στο κεντρικό court.

Δύσκολο ματς θα έχει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ που προσπαθεί να βρει τον παλιό καλό του εαυτό, αντιμετωπίζοντας (22:00GR) τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι από τον οποίον γνώρισε οδυνηρή ήττα πριν λίγες εβδομάδες στο τουρνουά της γενέτειράς του, το Αμβούργο, έχοντας και match point.

ROGERS CUP SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Ματσάρες σήμερα στο Μόντρεαλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα