Μάρκος απ’τα παλιά! Σίφουνας ο Κύργιος! – VIDEO

Στην 8αδα του Atlanta Open ο Μάρκος Παγδατής μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση επί του Φράνσιτς Τιαφό – Μόλις 56 λεπτά χρειάστηκε στην πρεμιέρα του ο Κύργιος

Ο Μάρκος Παγδατής πήγε στην Ατλάντα έχοντας χάσει τα εφτά από τα οχτώ τελευταία ματς που έχει δώσει στο ATP Tour, όμως δειχνει αναγεννημένος στο Atlantic

Station και μέχρι στιγμής προελαύνει στο 250αρι τουρνουά των ΗΠΑ.

Το Νο95 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά την άνετη επικράτηση επί του Άλεξ Μπολτ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, κέρδισε με 7-5, 6-1 και τον ATP NextGen, Φράνσις Τιαφό, παίρνοντας το εισιτήριο για τους “8” καλύτερους του θεσμού.

Το 2015 ο Μάρκος είχε φτάσει στον τελικό του Atlanta Open, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση και φέτος έχει την δυνατότητα να κάνει μια νέα μεγάλη πορεία στο τουρνουά.

Στα προημιτελικά, ο 33χρονος από τη Μεγαλόνησο θα αντιμετωπίσει τον Μάθιου Έμπντεν ο οποίος κέρδισε 6-4, 6-4 τον Ντόναλντ Γιανγκ.

“Είναι μια δύσκολη σεζόν. Πριν το Μαϊάμι έπαιζα πολύ καλά. Μετά το Μαϊάμι, είχα προβλήματα μέχρι το Wimbledon. Ότι έγινε, έγινε. Τώρα είμαι εδώ και βρίσκομαι στα προημιτελικά. Είμαι χαρούμενος και θα προσπαθήσω να πάω όσο πιο μακριά γίνεται” δήλωσε ο Παγδατής αμέσως μετά.

Ο άλλος προημιτελικός στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι Ίσνερ-Μ.Ζβέρεφ.

Λίγο αργότερα, ο Νικ Κύργιος πραγματοποίησε το φετινό του ντεμπούτο στη διοργάνωση και ήταν εντυπωσιακό…

Ο 23χρονος άσος, χρειάστηκε μόλις 56 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του qualifier, Νόα Ρουμπίν με 7-5, 6-2, πετυχαίνοντας 15 άσους στο ματς.

Στα προημιτελικά της Ατλάντα, το Νο2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι που πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία και απέκλεισε με ανατροπή 5-7, 6-4, 6-4 τον Ζέρεμι Σαρντί.

Ο άλλος προημιτελικός της Παρασκευής για το κάτω μέρος του ταμπλό είναι Τσουνγκ-Χάρισον.

Πέμπτη 26/07: 2ος γύρος Atlanta Open
4-Matthew Ebden (AUS) beat Donald Young (USA) 6-4 6-4
Marcos Baghdatis (CYP) beat 5-Frances Tiafoe (USA) 7-5 6-1
Cameron Norrie (GBR) beat 6-Jeremy Chardy (FRA) 5-7 6-4 6-4
2-Nick Kyrgios (AUS) beat Noah Rubin (USA) 7-5 6-2

ATLANTA OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Μάρκος απ’τα παλιά! Σίφουνας ο Κύργιος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα