Θέλει τον τίτλο ο Τιμ! – VIDEO

Ο Ντομινίκ Τιμ έχει κάνει δύο εξαιρετικές εμφανίσεις για να φτάσει μέχρι τον προημιτελικό γύρο του Αμβούργου δείχνοντας πως θέλει ακόμα έναν τίτλο πριν το τέλος των φετινών χωμάτινων τουρνουά!

Η φετινή χωμάτινη σεζόν για τον Τιμ ήταν σε γενικές γραμμές και πάλη καλή για τον Αυστριακό τενίστα που όμως δεν έκανε το βήμα παραπάνω ώστε να κερδίσει κάποιον Masters τίτλο.

Εχασε και φέτος τον τελικό στη Μαδρίτη, αυτή τη φορά από

τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ αλλά και πάλι ήταν ο μοναδικός τενίστας που κατάφερε να κερδίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ ενώ έκανε το βήμα παραπάνω σε Slam στα Grand Slam φθάνοντας μέχρι τον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Δύο τίτλους έχει πάρει φέτος σε Μπουένος Άιρες και Λιόν, και τα δύο 250ρια και το Αμβούργο έρχεται σαν η ιδανική ευκαιρία, λίγο πριν το πέρας των φετινών χωμάτινων διοργανώσεων για να συλλέξει και ένα 500ρι.

Οι πρώτες του δύο εμφανίσεις ήταν εξαιρετικές και στον δεύτερο γύρο κέρδισε τον Τζον Μίλμαν με 6-2, 6-2 για να προκριθεί στα προημιτελικά όπου αντιμετωπίζει τον Νίκολας Γιάρι που επωφελήθηκε της απόσυρσης του Ρισάρ Γκασκέ.

Και ο Αλιάζ Μπέντενε εγκατέλειψε την προσπάθεια κόντρα στον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ενώ έχανε με το “απαγορευτικό” για ανατροπή 6-2, 4-0 ενώ ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι εκμεταλλεύτηκε τη μερική ανετοιμότητα του Πάμπλο Κουέβας που επιστρέφει από τραυματισμό για να φθάσει σε ακόμα έναν φετινό προημιτελικό.

Οι προημιτελικοί του Αμβούργου

Τιμ-Γιάρι
Μπούστα-Μπασιλασβίλι
Μοντέιρο-Κόβαλικ
Σβάρτζμαν-Λ. Μαγιερ

Πέμπτη, 26/7: 2ος γύρος German Championships
Thiem (Austria) beat Millman (Australia) 6-2 6-2
Jarry (Chile) beat Gasquet (France) walkover
Busta (Spain) beat Bedene (Slovenia) 6-2 4-0 ret
Basilashvili (Goergia) beat Cuevas (Uruguay) 7-6(6) 6-4

HAMBURG OPEN DRAW | OOP (-1H)| TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Θέλει τον τίτλο ο Τιμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα