Μάρεϊ: “Σε άλλη εποχή τα αποτελέσματά μου θα ήταν διαφορετικά εδώ”

Δεν τα κατάφερε ο Άντι Μάρεϊ στην πρεμιέρα του στο Roland Garros, καθώς ηττήθηκε από τον Σταν Βαβρίνκα με 6-4, 6-4, 6-2, και έμεινε εκτός συνέχειας. Ο 37χρονος Βρετανός μίλησε λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, και τόνισε πως νιώθει καλά με τα όσα πέτυχε στο Παρίσι όλα αυτά τα χρόνια, και πως αν αγωνιζόταν σ’ άλλη εποχή θα είχε σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα.

-Μια μεγάλη ερώτηση για την κληρονομιά σας εδώ στο Roland Garros.

Έχεις αναρωτηθεί πόσο περήφανος θα πρέπει να νιώθεις για αυτό που κατάφερες εδώ, με δεδομένο τα όσα ανέφερες, πόσο σκληρό είναι σωματικά, το ότι δεν είναι και η πιο φυσική σου επιφάνεια το χώμα, και παρόλα αυτά είσαι ακόμα τέταρτος σε νίκες στους ενεργούς παίκτες εδώ, έχοντας φτάσει και σε τελικό, όπου έγινες ο πρώτος Βρετανός μετά από 79 χρόνια. Πόση περηφάνια σου δίνει όλο αυτό;

“Ναι, τα πήγα πολύ καλά εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρετε, πέρα από τα αποτελέσματα και τα όσα έχω πετύχει εδώ, πιστεύω πως το πρόβλημα για μένα είναι ότι όταν το συγκρίνετε, με αυτά που έχουν πετύχει ο Ράφα ή ο Νόβακ στο Παρίσι, είναι προφανώς πολύ ασήμαντα σε σύγκριση.

Σίγουρα πάντως, πολλοί παίκτες θα ήθελαν να είχαν και τα δικά μου αποτελέσματα εδώ. Έπαιξα τελικό, νομίζω τέσσερις φορές στα ημιτελικά και κάποιες φορές προημιτελικά. Είχα χάσει κάποιες φορές στα ημιτελικά, έχασα από τον Νόβακ σε 5 set, από τον Σταν σε 5 set, και 2 φορές από τον Ράφα. Προφανώς δεν είναι ντροπή σε αυτό.

Σε άλλη εποχή ίσως τα αποτελέσματα να ήταν κάπως διαφορετικά. Όμως, είμαι περήφανος για τα όσα πέτυχα εδώ. Έχω υπέροχες αναμνήσεις. Όπως είπες, δεν ήταν εύκολη επιφάνεια για μένα. Αλλά πάντα εμφανιζόμουν εδώ, και έκανα κάποιος δυνατές πορείες. Ασφαλώς και ήταν ένα ωραίο ταξίδι εδώ όλα αυτά τα χρόνια.”

The post Μάρεϊ: “Σε άλλη εποχή τα αποτελέσματά μου θα ήταν διαφορετικά εδώ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα