Έρχονται τα νέα παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο! (pics)

Το περιτύλιγμα θα προδίδει κάτι καινούργιο. Το ίδιο και η μυρωδιά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετράει αντίστροφα για να λάβει το δικό του δώρο. Τα δικά του υποδήματα.

Τα οποία θα φέρουν το παρατσούκλι του.

Υποδεχτείτε τα… Freak 1! Ένας τίτλος ελάχιστα διαφορετικός από αυτόν που είχε διαρρεύσει πριν από λίγο καιρό και έλεγα πως τα νέα υποδήματά θα ονομάζονται «Greek Freak 1».

Η εταιρία που χορηγεί τον Αντετοκούνμπο (Nike) και αποφάσισε να επενδύσει πάνω του. Συμφώνησε να του δώσει το δικό του ζευγάρι παπουτσιών

το 2017 και πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε πως τα νέα παπούτσια θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια των φετινών πλέι οφ του NBA.

Εκεί όπου οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να μπουν ως οι πρώτοι και καλύτεροι της φετινής σεζόν.

Η στιγμή έχει τη δική της σημειολογία. Βλέπετε, ο Αντετοκούνμπο είναι το μεγάλο φαβορί για να αναδειχθεί ο Πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν!

Και συνάμα στα φετινά πλέι οφ, θα αναζητήσει την πρώτη πρόκριση στην εξαετή καριέρα του στο NBA.

Στις τρεις προηγούμενες απόπειρες, με τον Giannis στο ρόστερ τους, οι Μπακς δεν κατάφεραν να περάσουν τον πρώτο γύρο! Το 2015 αποκλείστηκαν από τους Σικάγο Μπουλς. Το 2017 από τους Τορόντο Ράπτορς. Και το 2018 από τους Μπόστον Σέλτικς.

Ας μη γελιόμαστε, αυτό που είναι έτοιμος να κάνει ο Αντετοκούνμπο μοιάζει με κατόρθωμα: μόλις 18 παίκτες στο NBA, αυτή τη στιγμή, έχουν παπούτσια με την… υπογραφή τους.

Και ο φόργουορντ των Μπακς θα γίνει ο 19ος. Μέλος μιάς εκλεκτής κάστας, η οποία περιλαμβάνει τον «Βασιλιά» ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον νυν MVP Τζέιμς Χάρντεν, τον Κάιρι Ίρβινγκ, τον Πολ Τζορτζ, τον Στεφ Κάρι και άλλους σταρ του NBA.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες φωτογραφίες που να… μαρτυρούν πως θα είναι αυτά τα παπούτσια. Έχουν εμφανιστεί, ωστόσο, ανεπίσημες εικόνες.

Αυτές δείχνουν ένα παπούτσι σε χρώμα μαύρο και λευκό. Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι μικρές, αλλά είναι φανερό πως στη σόλα υπάρχει αναφορά στον πατέρα του Γιάννη, Τσαρλς, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. «Είμαι η κληρονομιά του πατέρα μου», αναγράφει συγκεκριμένα.

Ενώ στο πάνω μέρος φαίνεται το νέο λογότυπο του, που συνδυάζει τα γράμματα G (από το Giannis) και Α (από το Αντετοκούνμπο).

ダブルヒールZOOM AIRのアデトクンボのシグZOOM FREAK 1と
前後ZOOM AIRのALPHADUNK
LEB 17はフォアZOOM+ヒールMAXに戻り、現行のバトルニットに変わりニットポジっとアッパーへ進化。 pic.twitter.com/0efxFzz6ut

— stmr useleven (@US_11) January 29, 2019

The post Έρχονται τα νέα παπούτσια του Γιάννη Αντετοκούνμπο! (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα