Λευκωσία: Κατέκτησε τον τίτλο στα 14αρια της Tennis Europe η Νούτσου

18:38 8/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Το νταμπλ στους τίτλους έκανε στην Λευκωσία της Κύπρου η Στελίνα Νούτσου, καθώς μετά τη χθεσινή κατάκτηση του τίτλου στα διπλά, έχοντας για συμπαίκτριά της την Κατσιαρίνα Ντούμπικ, έφτασε στην κορυφή και στα μονά της διεθνούς διοργάνωσης.

Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε στον μεγάλο τελικό της Ρωσίδας και No4 του ταμπλό, Μιροσλάβα Αλεεξέβα, με 6-3, 6-3, και ολοκλήρωσε ιδανικά την εβδομάδα στη διοργάνωση της 3ης κατηγορίας U14, φτάνοντας στους πρώτους της δύο τίτλους στην Tennis Europe.

Θυμίζουμε,

πως χθες το Ελληνορωσικό δίδυμο επικράτησε στον τελικό στα διπλά των Θέα Γρηγορίου (Κύπρος) και Ιζαμπέλα Άντζελα Ρέλτον (Αγγλία) με 6-2, 6-2, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών, ο Αθανάσιος Ζαβουργιανός έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα μονά της διοργάνωσης, καθώς αποκλείστηκε από τον Ματίγια Πούτιτς με 6-0, 6-0.

Στα διπλά, ο νεαρός Έλληνας τενίστας είχε για παρτενέρ του τον Λιθουανό Έρικας Μασκολαΐτις και έφτασαν μέχρι τους “4”, καθώς έχασαν από τους Μπόρα Έριν (Κύπρος) και Λέο Οζάν Σίχαν (Τουρκία) με 6-4, 6-7(1), 10-7.

The post Λευκωσία: Κατέκτησε τον τίτλο στα 14αρια της Tennis Europe η Νούτσου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα