Ρόμπσον: «Θα έχει ενδιαφέρον η ταχύτητα των service του Ναδάλ»

15:36 8/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Η Λόρα Ρόμπσον αποσύρθηκε πέρυσι στα 28 της μετά από μία σειρά τραυματισμών και επεμβάσεων και από το ρόλο της αναλύτριας πλέον στο Eurosport θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο Ράφαελ Ναδάλ για τις συνήθειες που πρέπει να αποφύγει ώστε να μην έχει νέους τραυματισμούς.

Ο Ισπανός ελπίζει ότι θα είναι έγκαιρα έτοιμος για το γαλλικό Όπεν, ωστόσο η Ρόμπσον τον συμβουλεύει για τον τραυματισμό του ως κάποια που έχει περάσει πολλά. “Θα έχει ενδιαφέρον η ταχύτητα του πρώτου service.

Οι τελευταίοι τραυματισμοί που είχε ήταν γύρω από την περιοχή του στομαχιού, γύρω από τους κοιλιακούς και αυτοί οι τραυματισμοί είναι οι δυσκολότεροι να ξεπεραστούν”.

Πρώην Νο.27 στην παγκόσμια κατάταξη, η ίδια συνέστησε προσοχή μετά από μία περίοδο αποχής τριών μηνών από τους αγώνες. “Αν δεν είσαι προσεκτικός, οι τραυματισμοί μπορεί να επιστρέψουν πολύ εύκολα και αν έρχεσαι από εβδομάδες μακριά από αγώνες, τότε είναι που μπορεί να εμφανιστούν ξανά. Θέλω λοιπόν να δω πολύ πόσα δίνει στο πρώτο του service, αν οι αριθμοί και τα στοιχεία είναι κοντά στις κορυφαίες του επιδόσεις”.

The post Ρόμπσον: «Θα έχει ενδιαφέρον η ταχύτητα των service του Ναδάλ» appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα