Τα κορυφαία παπούτσια Padel για το 2023

14:31 8/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Το Padel είναι ένα άθλημα που απαιτεί γρήγορη κίνηση, έκρηξη σε μικρό χώρο και άλματα, με αποτέλεσμα το παπούτσι να παίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της απόδοσης αλλά και στην αποφυγή τραυματισμών.

Ένα παπούτσι για τρέξιμο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άνεση και σταθερότητα όταν κινείται προς μία κατεύθυνση. Ένα παπούτσι για indoor αθλήματα (βόλευ, badminton, ποδόσφαιρο σάλας) έχει μια επίπεδη σόλα για να παρέχει

μέγιστη πρόσφυση στο πάτωμα. Χρειάζεστε διαφορετικούς τύπους παπουτσιών για διαφορετικά αθλήματα.

Εάν επενδύσετε σε ένα ζευγάρι καλά παπούτσια padel, είναι δεδομένο ότι θα απολαύσετε περισσότερο το άθλημα αλλά θα αυξήσετε και τις επιδόσεις σας σε αυτό…

Το Padel Joy παρουσίασε τα καλύτερα παπούτσια Padel που κυκλοφορούν στην αγορά

Καλύτερο παπούτσι Value for Money: Adidas Court Jam Control 

Είναι, ουσιαστικά, ένα παπούτσι tennis clay που κάνει και για τα γήπεδα Padel και προσφέρει καλή άνεση και σταθερότητα. Διαθέτοντας διχτυωτό επάνω μέρος και εύκαμπτη ενδιάμεση σόλα με τεχνολογία Bounce, έχετε εξαιρετική υποστήριξη και ευελιξία. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό, είναι η τιμή του που κυμαίνεται στα 70€.

Καλύτερο παπούτσι της χρονιάς (αποκλειστικά Padel): Jet Premura 2

Η Babolat ήταν η πρώτη εταιρία που έβγαλε αποκλειστικά παπούτσι για Padel. Η σόλα είναι βασισμένη στην φιλοσοφία του ψαροκόκκαλου που χρησιμοποιείται στα χωμάτινα τενιστικά courts, βελτιωμένη με μικρές ταπίτσες που το μετατρέπει στο απόλυτο παπούτσι για μοκέτα με χαλαζία ή όχι.

Το Jet Premura είχε ανακηρυχθεί και τα προηγούμενα χρόνια ως το κορυφαίο παπούτσι αποκλειστικά για padel και το μοντέλο του 2023 έχει υποστεί αναβαθμίσεις και βελτιώσεις.

Ελαφρύτερο κατά περίπου 13 γραμμάρια, ο αθλητής μπορεί να κινηθεί πιο γρήγορα και πιο άνετα στο γήπεδο. Το επάνω μέρος αυτού του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από Matryx Evo, ένα ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό που προσφέρει άνετη εφαρμογή. Ως μέρος μιας συνεργασίας με τη Mondo, τον επίσημο προμηθευτή συνθετικού χλοοτάπητα του World Padel Tour και τη Michelin, τον ειδικό σε καουτσούκ, η Babolat βελτίωσε περαιτέρω το Jet Premura 2. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, δημιούργησαν μια σόλα με τον τέλειο συνδυασμό κινητικότητας, αντικραδασμική προστασία και ανθεκτικότητα για παπούτσια padel.

H τιμή του κυμαίνεται από 140€.

Καλύτερο παπούτσι all around: Asics Gel-Resolution 8

Το Gel-Resolution 8 2023 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του παπουτσιού Gel-Resolution με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Asics. Ενώ το παπούτσι παρέχει καλύτερη σταθερότητα από το αδερφάκι του, Speed ​​FF, δεν αισθάνεται αδέξιο, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας στις γρήγορες στροφές. Δοκιμάστε αυτό το μοντέλο αν ψάχνετε για ένα ανθεκτικό και άνετο παπούτσι padel σε λογική τιμή.

Τιμή από 120€

Καλύτερο παπούτσι Premium: Adidas Adizero Cybersonic 

Το Adidas Adizero Cybersonic είναι ένα παπούτσι τένις και padel με ανθεκτική εξωτερική σόλα που παρέχει τέλειο κράτημα. Μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα κατευθύνσεις με τα «Energyrods» του παπουτσιού. Το διχτυωτό επάνω μέρος παρέχει καλή αντοχή και ενισχύει το παπούτσι. Σε ένα γήπεδο padel, μια εξωτερική σόλα Adiwear με μοτίβο ψαροκόκαλου προσφέρει την τέλεια ισορροπία πρόσφυσης και ανθεκτικότητας.

Τιμή: από 160€

The post Τα κορυφαία παπούτσια Padel για το 2023 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα