Κύπρος: Πρωταθλητές στα διπλά Αυγέρης και Λουκόπουλος

Τον τίτλο στα διπλά του ITF Junior J30 στο Παραλίμνι της Κύπρου κατέκτησαν οι Άγγελος Αυγέρης και Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, που ολοκλήρωσαν αήττητοι τις προσπάθειές τους στη διοργάνωση, ενώ αμφότεροι συμμετείχαν και στα μονά.

Το ελληνικό δίδυμο κέρδισε στον τελικό τους Ιταλούς Τομάσο Φιλίπι και Πιέτρο Ρίσι με 6-3, 6-0, ενώ για να φτάσουν εκεί πέτυχαν άλλες τρεις νίκες. Πρώτα κέρδισαν

τους Στιέπαν Μπογκντάν (Κροατία) και Τίμοφι Μιλοβάνοφ (Ουκρανία) με 6-4, 6-4.

Στην 8άδα επιβλήθηκαν των “γηπεδούχων” Σωκράτη Νεοκλέους και Αλέκο Τιμίνη με 6-1, 6-1, ενώ στα ημιτελικά κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Όλιβερ Χράντιλεκ (Σλοβακία) και Γιόναταν Σάγκιβ (Ισραήλ) με 6-3, 6-4.

Για τον Αυγέρη είναι ο δεύτερος φετινός τίτλος σε J30 διοργάνωση της ITF, καθώς είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και στα διπλά του Μαυροβουνίου μαζί με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο πριν από περίπου 2 μήνες. Συνολικά φτάνει στους τέσσερις τίτλους.

Όσον αφορά τα μονά, ο Λουκόπουλος ως No5 του ταμπλό αποκλείστηκε στην πρεμιέρα του από τον Λάσε Ζακ Γκάσεκ (Σλοβακία) χάνοντας με 6-3, 7-5, ενώ ο Αυγέρης έφτασε ως τα προημιτελικά, οπου και έχασε από τον Άντονι Κόσιρτζ (Πολωνία) με 3-6, 6-3, 6-2.

The post Κύπρος: Πρωταθλητές στα διπλά Αυγέρης και Λουκόπουλος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα