Ρούνε: “Υπερήφανος για τη χρονιά μου” (vid)

Ο Χόλγκερ Ρούνε δεν κατάφερε να περάσει τους ομίλους, στην παρθενική του εμφάνιση στα ATP Finals, χάνοντας την πρόκριση στις λεπτομέρειες.

Το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε την ευκαιρία να αφήσει εκτός συνέχειας τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως γνώρισε τη δεύτερη ήττα του σε τρία σετ στο Τορίνο, από τον Γιάνικ Σίνερ με 6-2, 5-7, 6-4 και ολοκλήρωσε τη σεζόν του στο ATP Tour.

Ο

20χρονος Δανός, είχε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το break στο 4-3 και να πάρει τις μπάλες να σερβίρει για το ματς και παρά την απογοήτευση από αυτή την εξέλιξη, εμφανίστηκε προσγειωμένος και ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου.

“Είχα μια πολύ καλή σεζόν. Όταν ολοκληρώνεις τη χρονιά στους 8 καλύτερους, πρέπει να είσαι υπερήφανος για τον εαυτό σου. Θα μπορούσα να είχα κάνει κάποια πράγματα καλύτερα μέσα στη χρονιά. Αρκετά πράγματα, για την ακρίβεια. Έτσι, όμως, είναι. Είναι μια διαδικασία όπου μαθαίνεις συνέχεια. Την επόμενη χρονιά θα είμαι πιο διαβασμένος. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία φέτος” είπε χαρακτηριστικά ο Ρούνε.

Ο χαρισματικός τενίστας, ηττήθηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης σε τρία κλειστά σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στη συνέχεια κέρδισε ξεκούραστα τον λαβωμένο Στέφανο Τσιτσιπά και έχασε στις λεπτομέρειες τη νίκη και την πρόκριση από τον Γιάνικ Σίνερ το βράδυ της Πέμπτης.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ιταλό, ο Ρούνε είπε: “Προφανώς και έπαιξε απελευθερωμένα. Δεν είχε να χάσει τίποτα. Εγώ ένιωθα μεγάλη πίεση στο ματς. Προσπάθησα να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Έφτασα κοντά αλλά δεν ήταν αρκετό” είπε.

Ο Ρούνε θα παραμείνει στην 8η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον σκέφτεται τις off-season διακοπές του…

“Θα προσπαθήσω να το ξεπεράσω όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν υπάρχουν άλλα παιχνίδια για φέτος. Τέλος η χρονιά. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα. Θα ξεκουραστώ για λίγο και θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου” τόνισε.

 ATP FINALS SINGLES DRAW | DOUBLES | STANDINGS | OOP (-1h)

The post Ρούνε: “Υπερήφανος για τη χρονιά μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα