Ο CEO της Lacoste επικρίνει τον Τσιτσιπά – Η απάντηση του Μάρεϊ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lacoste, brand ενδυμάτων που συνεργάζεται με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, αποθέωσε τον Γιάνικ Σίνερ για τη νίκη του κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε, με την οποία ο Τζόκοβιτς πέρασε στα ημιτελικά, ενώ παράλληλα κατηγόρησε τον Στέφανο Τσιτσιπά για “άδικη συμπεριφορά” του Έλληνα τενίστα μετά από την αποχώρησή του από το τουρνουά λόγω τραυματισμού στη μέση. 

“Βγάζω το καπέλο στον Σίνερ για τη νίκη του απόψε. Παρά την άδικη συμπεριφορά του Τσιτσιπά, έδειξε σε όλους γιατί

θα είναι ο μελλοντικός πρωταθλητής και γνήσιος τύπος.”, έγραψε ο Τιερί Γκιπέρ στο “X” (πρώην twitter). 

Hats off to @janniksin for his win tonight. Despite the unfair behaviour of Tsitsipas, he showed to everyone why he is a future champ and an authentic guy.#ATPFinals

— guibert thierry (@tguibert) November 16, 2023

Όπως ήταν λογικό το συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με μια από αυτές να είναι και του πρώην Νο1 του κόσμου, Άντι Μάρεϊ, ο οποίος υπερασπίστηκε στον Έλληνα τενίστα. 

“Περίεργη ανάρτηση από έναν CEO ενός αθλητικού brand. Το να τραυματίζεται ένας αθλητής είναι μέρος του αθλητισμού και δεν είναι “άδικη συμπεριφορά”, τόνισε ο Βρετανός που κι αυτός με τη σειρά του στο παρελθόν είχε δεχτεί αμέτρητες επιθέσεις από φαν για τα περίφημα toilet-breaks στην αναμέτρηση με τον Τσιτσιπά στο US Open του 2021.

Bizarre post from a CEO of a sports brand getting injured is part of sport and isnt ‘unfair behaviour’ https://t.co/cUG2WYnLCH

— Andy Murray (@andy_murray) November 17, 2023

The post Ο CEO της Lacoste επικρίνει τον Τσιτσιπά – Η απάντηση του Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
CEO, Lacoste, Τσιτσιπά –, Μάρεϊ,CEO, Lacoste, tsitsipa –, marei