Κύπρος: Προημιτελικά για Μαργαρίτη, Κουκούλη, Παγώνη και Χαιρόπουλο

Με το εντυπωσιακό 6 στα 6 συνέχισε η δράση των Ελλήνων παικτών στο τουρνουά TE U14 Aphrodite Hills G3, που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Πάφο. Δανάη Μαργαρίτη, Διόνη Κουκούλη, Ραφαήλ Παγώνης και Θάνος Χαιρόπουλος πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του μονού, ενώ είχαμε και δύο προκρίσεις στα ημιτελικό του διπλού. 

Στα κορίτσια η Δανάη Μαργαρίτη, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση

επικράτησε της Ρωσίδας και Νο8 του ταμπλό, Έλενα Τίτοβα με 6-1, 6-2 παίρνοντας τη πρόκριση για την 8άδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κύπρια και Νο2 του ταμπλό Χρύσα Μαρία Τιτοπούλου που με τη σειρά της κέρδισε την Βρετανίδα Παπάγια Ντουβάλ με 6-3, 7-5. 

Στη προημιτελική φάση θα βρεθεί και η Διόνη Κουκούλη, που παραχώρησε μόλις 2 games στην επιβλητική της νίκη κόντρα στη Σουηδή, Σάρα Ιεμίμα Γκατσέα με 6-2, 6-0. Η Νο6 του ταμπλό θα παίξει στα προημιτελικά κόντρα στην Ολλανδή Ντάφνε Φράνσεν που νίκησε με 6-1, 6-1 την Κύπρια Νάντια Γιασέρ. 

Ωστόσο, πρόκριση είχαμε και στο διπλό των κοριτσιών με τις Κουκούλη και Αντρέα Γεωργίου Παπακυριακού να κερδίζουν τις Σάρα Ιεμίμα Γκατσέα (Σουηδία) και Λάουρα Μαρτέλι (Ιταλία) με 6-1, 6-1 παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στα αγόρια ο Νο1 του ταμπλό, Ραφαήλ Παγώνης συνεχίζει την αήττητη πορεία του, από το τουρνουά της περασμένης εβδομάδας στη Σλοβενία, καθώς με τη νέα νίκη του, αυτήν τη φορά κόντρα στον Αυστριακό, Ρίκι Κλέτερ με 6-0, 6-0 πέρασε στα προημιτελικά όπου θα παίξει απέναντι στον Κύπριο Ανδρέα Κωνσταντίνου που κέρδισε την Τετάρτη τον Ουκρανό Μάρκο Κοφτονόφσκι με 7-6(5), 6-4. 

Μεγάλη νίκη και για τον Θάνος Χαιρόπουλο, που μετά από την επικράτησή του με 7-6(3), 6-3 κόντρα στον Κύπριο και Νο4 του ταμπλό, Βασίλη Βραχίμη πέρασε στην 8άδα εκεί όπου θα παίξει απέναντι στον Πολωνό και Νο7 του ταμπλό Ολίβιε Κρούπα που νωρίτερα μέσα στην ημέρα κέρδισε τον Αμερικανό Τιμ Μαξιμίλιαν Φρίσε με 6-0, 6-1. 

Στο διπλό Παγώνης και Χαιρόπουλος συνέχισαν να νίκη την πορεία τους καθώς επικράτησαν των Κύπριων Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Αναστάσιο Μωσαϊκό με 6-2, 6-1 και πέρασαν στα ημιτελικά όπου θα παίξουν με τους Νο2 του ταμπλό Μπεκίρ Ντεβράν Εσενταγκλί (Τουρκία) και Ολιβιέ Κρούπα (Πολωνία) για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης. 

The post Κύπρος: Προημιτελικά για Μαργαρίτη, Κουκούλη, Παγώνη και Χαιρόπουλο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα