Laver Cup: Ο Αγκάσι αρχηγός Team World από το 2025

Ο πρώην Νο1 του κόσμου και 8 φορές κάτοχος Grand Slam, Αντρέ Αγκάσι, θα ειναι ο νέος αρχηγός της Team World στο Laver Cup, με τη θητεία του να ξεκινάει από το 2025 στο Σαν Φραντσίσκο. 

Introducing the next Team World Captain, Andre Agassi.

Agassi will attend this year’s Laver Cup in Berlin to prepare for his new role and be formally introduced

as the next Team World Captain. His term will begin with Laver Cup San Francisco 2025. https://t.co/maUFaD2BY2 pic.twitter.com/aAr3PFnUXO

Laver Cup (@LaverCup) May 22, 2024

Ο Αγκάσι θα αναλάβει το τιμόνι της ομάδας από τον συμπατριώτη του, Τζον ΜακΕνρό, ο οποίος είναι captain από το εναρκτήριο Laver Cup το 2017 στην Πράγα. Ο ΜακΕνρό και ο μεγάλος του αντίπαλος, Μπιόρν Μποργκ (αρχηγός της; Ευρώπης) θα έρθουν αντιμέτωποι στο Βερολίνο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (20-22) για τελευταία φορά. 

A surprise was in store for @AndreAgassi as he sat down to talk about becoming the Team World Captain for Laver Cup in 2025. pic.twitter.com/fokM9PNzqM

Laver Cup (@LaverCup) May 22, 2024

“Είναι πραγματικά τιμή μου η πρόσκληση για να αναλάβω αρχηγός της World Team στο Laver Cup. “, είπε ο Αγκάσι, ο οποίος θα παρεβρεθεί στο Βερολίνο για να συστηθεί και επίσημα ως ο επόμενος αρχηγός της ομάδας. 

“Ελπίζω να χτίσω τη σχέση, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη με τους παίκτες όπως έκανε και το Τζον και ανυπομονώ να αναλάβω αυτόν το ρόλο τον οποίον δεν παίρνω ελαφρά.”

Ο διάδοχος του Μπονγκ, ως κάπτεν της Team Europe, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. 

The post Laver Cup: Ο Αγκάσι αρχηγός Team World από το 2025 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα