Τιμ: “Δε νομίζω ότι άξιζα τη wild card”

Ιδανική πρεμιέρα έκανε ο Ντόμινικ Τιμ στα προκριματικά του Roland Garros, καθώς κέρδισε τον Φράνκο Αγκαμεόνε με 3-6, 6-3, 6-2 στο Court Suzanne Lenglen, και έκανε το πρώτο από τα 3 βήματα που απαιτούνται για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του Παρισιού.

Ο Αυστριακός μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην on court συνέντευξή του, και ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν πιστεύει ότι του άξιζε η wild

card. Θεωρεί πως είχε καιρό μπροστά του για να βελτιώσει τη θέση του στα ATP Rankings και δεν το είχε καταφέρει, οπότε αυτό του δικαιολογεί το γεγονός πως φέτος αγωνίζεται στα προκριματικά.

“Ειλικρινά είχα πολύ καιρό μπροστά μου να βελτιώσω τη θέση μου στην κατάταξη. Έπαιξα σε πολλά τουρνουά, και είχα πολύ καιρό για να βελτιωθώ στην παγκόσμια κατάταξη και δεν το κατάφερα, οπότε δε νομίζω ότι άξιζα τη wild card.

Όμως είναι εντάξει που δεν την πήρα. Έχω παίξει πάνω από 10 φορές στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά τα προηγούμενα χρόνια, οπότε είναι όλα καλά”, είπε ο Τιμ, λίγο μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του στα προκριματικά του Roland Garros.

ROLAND GARROS QUALS SINGLES DRAW (-1h)

The post Τιμ: “Δε νομίζω ότι άξιζα τη wild card” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα