Κύπρος: Κουκούλη και Παπακυριακού κατέκτησαν στον τίτλο στο διπλό

Διόνη Κουκούλη και η Κύπρια Ανδρέα Γεωργίου Παπακυριακού ήταν οι μεγάλες νικήτριες στον τελικό του διπλού στο τουρνουά TE U14 Aphrodite Hills G3, που διεξάγεται αυτήν την εβδομάδα στην Πάφο. Οι Νο1 του ταμπλό κέρδισαν με 6-2, 6-4 τις Ντάφνε Φράνσεν (Ολλανδία) και Φιν Γκίμπελς (Βέλγιο) ολοκληρώνοντας το τουρνουά χωρίς να χάσουν set

Λίγο νωρίτερα η Παπακυριακού επικράτησε

στον ημιτελικό του μονού της Κουκούλη με 6-2, 6-3 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου, όπου θα αντιμετωπίσει την Γερμανίδα, Λίλι Μαρί Γκρέινερτ που κέρδισε την Δανάης Μαργαρίτη με 4-6, 6-3, 7-5 μετά από μια μεγάλη μάχη. 

Για την νεαρή Ελληνίδα τενίστρια αυτός ήταν ο πρώτος φετινός Tennis Europe τίτλος, μετά από την επίσης πολύ καλή παρουσία που είχε στο διεθνές τουρνουά “Σταύρος Παναγόπουλος” στον Μαραθώνα τον περασμένο Μάρτιο, φτάνοντας μαζί με την Χαρίκλεια Ζήνα στον τελικό, αλλά και ο 2ος (σε διπλό) σε U14 τουρνουά, έπειτα από εκείνον στη Ραφήνα τον Δεκέμβρίο του 2023 έχοντας για παρτενέρ την Αντωνία Παπαγαπητού. Συνολικά η Κουκούλη μετράει 9 τίτλους στην Tennis Europe (8 διπλό, 1 μονό), από το 2022 μέχρι σημερά.

The post Κύπρος: Κουκούλη και Παπακυριακού κατέκτησαν στον τίτλο στο διπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπρος, Κουκούλη, Παπακυριακού,kypros, koukouli, papakyriakou