Κροατία: Ήττα και αποκλεισμός στους “16” για την Παύλου

13:13 5/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του ITF Pro τουρνουά των 40.000 δολαρίων η Δήμητρα Παύλου, το οποίο διεξάγεται το χρονικό διάστημα 3/9-4 στο Σπλιτ της Κροατίας.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 7-6(4), 6-4 από την Σλοβένα Βερόνικα Έργιαβεκ, έπειτα από 86 αγωνιστικά λεπτά, και μένει εκτός συνέχειας, έχοντας συγκομιδή τριών νικών και μόλις μίας ήττας.

Αναφορικά με το παιχνίδι,

το πρώτο set κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς κάθε φορά που η Σλοβένα έκανε break και αποκτούσε προβάδισμα, η Δήμητρα το έσβηνε και ισοφάριζε (2-2, 4-4).

Από το 9ο game και μετά, αμφότερες οι δύο τενίστριες πρόσεχαν ιδιαίτερα από το service τους, και έτσι οδήγησαν την αναμέτρηση στο tie-break (6-6). Εκεί, μετά από 8μιση περίπου λεπτά η Έργιαβεκ νίκησε με επιμέρους σκορ 7-4, και έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη.

Στο δεύτερο μέρος, σέρβιρε εξ’ αρχής η No319 του κόσμου, και παρά το ισχνό της προβάδισμα, αλλά και τα δύο νέα break μέχρι το 6ο game, η Παύλου έμεινε κοντά στο σκορ και απάντησε με τον ίδιο τρόπο, διατηρώντας την ισοπαλία (4-4).

Στο 9ο game, λίγο έλειψε η Ελληνίδα να κάνει break, όμως δεν τα κατάφερε, και εν συνεχεία η Σλοβένα της έσπασε το service κρατώντας την στο μηδέν, και πήρε το εισιτήριο για τους “8” του Σπλιτ.

Αξίζει να επισημάνουμε την πολύ καλή πορεία της Παύλου στη διοργάνωση, καθώς έκανε το 2/2 στα προκριματικά για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό, ενώ στον 1ο γύρο επιβλήθηκε της No145 της παγκόσμιας κατάταξης, Έλενα Γκαμπριέλα Ρουζ με 7-6(5), 7-5.

The post Κροατία: Ήττα και αποκλεισμός στους “16” για την Παύλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα