Κολομβία: Πρόωρος αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ

09:11 5/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του WTA 250αρι τουρνουά στη Μπογκοτά η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των μονών.

Η 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε από την Ιταλίδα Νούρια Μπρανκάσιο με 6-2, 6-2, σε μια ώρα και 24 λεπτά αγώνα, και πλέον στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στα διπλά της Κολομβίας.

Στο 1ο set, η Μπρανκάσιο ξεκίνησε με break στο εναρκτήριο game, όμως άμεση ήταν

η απάντηση της Παπαμιχαήλ για την ισοφάριση (1-1). Νέο break για την Ιταλίδα, που εν συνεχεία κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της με την πρώτη επιτυχημένη υπεράσπιση του service της, αλλά και με 3ο break στο 4ο game (4-1).

Η No143 του κόσμου προσπάθησε ξανά να μειώσει την απόσταση, σπάζοντας για 2η φορά το service της αντιπάλου της (4-2), όμως για μία ακόμα φορά δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το δικό της, και έτσι η Μπρανκάσιο με το 4ο διαδοχικό break, αλλά και με ένα καλό service game, έκλεισε ιδανικά την πρώτη στροφή του αγώνα (6-2).

Στο 2ο μέρος, η No206 της WTA κατάταξης και πάλι ξεκίνησε καλύτερα στο κορτ, πραγματοποιώντας ξανά break με το “καλησπέρα”, ενώ στο αμέσως επόμενο κράτησε τη Δέσποινα στον έναν πόντο (2-0).

Η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 4ο game (3-1), όμως με το 6ο και τελευταίο της break η Ιταλίδα διεύρυνε το προβάδισμά της, για να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη (4-1).

Με ένα μεγάλο hold έφτασε σε απόσταση ενός game από την πρόκριση για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης (5-1), η Παπαμιχαήλ σέρβιρε για να μείνει στο παιχνίδι και το κατάφερε (5-2), όμως στο 8ο game με νέο hold η Μπρανκάσιο πήρε τη straight νίκη και εξασφάλισε την είσοδό της στις “16” καλύτερες της Κολομβίας (6-2).

Αξίζει να θυμίσουμε, πως η Ελληνίδα τενίστρια θα παραμείνει στη διοργάνωση για τα διπλά, όπου με παρτενέρ της την Σλοβένα Νταλίλα Γιακούποβιτς βρίσκονται στον 2ο γύρο, και θα αντιμετωπίσουν για την είσοδό τους στα προημιτελικά είτε τις Τζέσι Ρόμπις/Πραθάνα Τόμπαρε, είτε τις Οκσάνα Καλασνίκοβα/Καταρζίνα Πίτερ.

The post Κολομβία: Πρόωρος αποκλεισμός για την Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα