Estoril Open: Στον 2o γύρο Θαπάτα Μιράγιες και Κετσμάνοβιτς (vids)

23:11 4/4/2023 - Πηγή: Tennis24

O Ισπανός Μπερναμπέ Θαπάτα Μιράγιες σταμάτησε την πορεία του Πορτογάλου Ενρίκε Ρότσα στον πρώτο γύρο του Estoril Open, στην πρώτη παρουσία του Πορτογάλου σε κυρίως ταμπλό σε επίπεδο ATP Tour.

O Ρότσα ήταν εντυπωσιακός στα προκριματικά περνώντας δίχως να χάσει σετ απέναντι στον Ράιαν Πένιστον και τον Μάτε Βάλκουζ ωστόσο ο Θαπάτα Μιράγιες ήταν ανώτερος και έφτασε στη νίκη με 6-4 6-2 για να αντιμετωπίσει

στον επόμενο γύρο τον Πολωνό, Νο.2 του ταμπλό, Χούμπερτ Χουρκάτς.

Εκτός από το Court Cascais, δράση υπήρξε και στο Court CTE με τον Νο.6 του ταμπλό, τον Σέρβο Μίομιρ Κετσμάνοβιτς να νικά τον νεαρό Ιταλό Λούκα Νάρντι. Ο Κετσμάνοβιτς, που ο μοναδικός του τίτλος σε επίπεδο ATP Tour ήταν στο Austrian Open του Κίτζμπουελ, στο χώμα, πήρε τη νίκη με 6-4 6-1 και θα αντιμετωπίσει τον Λετονό Γιούρι Ροντιόνοφ που επιβλήθηκε του Ισπανού Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας.

Was one of the three former champs in the draw. Baez and Sousa both into R2 https://t.co/WSqlRoaJKc

— Millennium #EstorilOpen (@EstorilOpen) April 4, 2023

Στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της ημέρας ο Γάλλος Κεντάν Αλίς επικράτησε στα 2 σετ, 6-3 6-4 του ντόπιου Νούνο Μπόρτζες και πέρασε στο δεύτερο γύρο όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.

Quentin Halys plays a flawless match to beat Portuguese #1 Nuno Borges 6-3, 6-4 and reach the 2nd round at the @EstorilOpen against Roberto Bautista on Thursday. pic.twitter.com/O4uZg03Wxu

— Millennium #EstorilOpen (@EstorilOpen) April 4, 2023

Ο μοναδικός Πορτογάλος που έμεινε στο ταμπλό είναι ο Ζοάο Σόουζα που επιβλήθηκε στα 3 σετ, 6-4, 1-6, 6-3 του Ιταλού Τζούλιο Τσεπιέρι αν και το έργο του στην συνέχεια αναμένεται πολύ δυσκολότερο καθώς αντίπαλός του θα είναι ο Νορβηγός Κάσπερ Ρούουντ. Νο.1 του ταμπλό.

C’mon!! @joaosousa30 @EstorilOpen https://t.co/JpJwoY7tNR

— Luis Melo (@luismelo78) April 4, 2023

ESTORIL OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

The post Estoril Open: Στον 2o γύρο Θαπάτα Μιράγιες και Κετσμάνοβιτς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα