Estoril Open: Δύσκολη επιστροφή στις νίκες για Τιμ (vid)

18:39 4/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Μόλις τη δεύτερη νίκη του μέσα στην σεζόν σημείωσε ο Ντόμινικ Τιμ με τον Αυστριακό να επικρατεί στα τρία σετ του συμπατριώτη του, Σεμπάστιαν Όφνερ, με 3-6 6-3 6-4.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη από τις 13 Φεβρουαρίου για τον Τιμ, στο χώμα και πάλι, ο οποίος βρίσκεται στην 111η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και επιβλήθηκε ενός παίκτη που βρίσκεται 11 θέσεις χαμηλότερα σε ένα ματς με διάρκεια

δύο ωρών και έξι λεπτών.

Στην 3η τους αναμέτρηση ο Τιμ έφτασε σε ισάριθμες νίκες καθώς είχε επικρατήσει τόσο πέρυσι όσο και το 2019 στο Κίτζμπουελ της Αυστρίας, ξανά στο χώμα ενώ χθες είχε πάρει τη νίκη στο τουρνουά των διπλών όπου μαζί με τον Πορτογάλο Ζοάο Σόουζα ως wild card νίκησαν με 6-4 6-2 τον Αμερικανό Μπεν Σέλτον και τον Πορτογάλο Ντουάρτε Βάλε.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Όφνερ έκανε το break στο πρώτο και το τρίτο service game του Τιμ και παρά το γεγονός ότι ο Τιμ βρήκε την ευκαιρία να σβήσει το ένα από αυτά δεν μπόρεσε να δώσει και την ανάλογη συνέχεια με τον Όφνερ να παίρνει το προβάδισμα στο ματς. Ο Όφνερ άρχισε ξανά με break στο δεύτερο σετ, αυτή τη φορά όμως ο Τιμ έσπασε το service του αντιπάλου του στις πρώτες 2 ευκαιρίες με αποτέλεσμα να αποκαταστήσει την ισορροπία στο ματς. Στο τρίτο και τελευταίο οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τον Όφνερ να δέχεται break στα πρώτα 2 service game του και παρά το γεγονός ότι πήρε πίσω το ένα από αυτά δεν είχε τον τρόπο να πάρει και το άλλο.

Ο Μπεν Σέλτον μάλιστα θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Τιμ στο τουρνουά του μονού με τον Αμερικανό, νούμερο 8 του ταμπλό, να νικά λίγες ώρες νωρίτερα τον Γάλλο Κονστάντ Λεστιέν με 7-5 7-5. Οι δύο παίκτες θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε μονό με τον Σέλτον να μετρά 7 νίκες και 6 ήττες μέσα στο 2023.

Comeback complete

Thiem recovers from a set and a break down to secure his second win of the year!#EstorilOpen pic.twitter.com/cVi3yXmj56

Tennis TV (@TennisTV) April 4, 2023

ESTORIL OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

The post Estoril Open: Δύσκολη επιστροφή στις νίκες για Τιμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα