Charleston Open: Άνετη νίκη για την Μπαντόσα (vid)

20:57 4/4/2023 - Πηγή: Tennis24

To Charleston Open είναι παραδοσιακά ένα ευνοϊκό τουρνουά για την Πάουλα Μπαντόσα με τη Νο12 του ταμπλό να κάνει μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη χρονιά και να νικά τη Μαγιάρ Σερίφ από την Αίγυπτο με 6-3, 6-1 στο πλαίσιο του πρώτου γύρου.

Η Ισπανίδα έφτασε στα ημιτελικά το 2021 σημειώνοντας τότε και την πρώτη της νίκη απέναντι σε παίκτρια που κατείχε την κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη, την Άσλεϊ Μπάρτι, ενώ έφτασε στα προημιτελικά το 2022.

Φέτος η Μπαντόσα

παίρνει μέρος με στόχο να σταματήσει την πτωτική πορεία στην παγκόσμια κατάταξη καθώς ένα χρόνο πριν ήταν στο Νο.2 ενώ πλέον είναι στην 29η θέση και επόμενη αντίπαλός της θα είναι είτε η πρώην φιναλίστ του US Open, Λέιλα Φερνάντεζ είτε η μητέρα δύο παιδιών, Εβγκένιγια Ρόντινα.

Αμφίρροπο το πρώτο σετ με τις δύο παίκτριες να μετρούν 13 winners ωστόσο η Μπαντόσα είχε μόλις 4 αβίαστα λάθη έναντι 8 της αντιπάλου της κάνοντας πρώτη το break. Τα λάθη συνέχισαν να έρχονται από τη ρακέτα της Αιγύπτιας και στο δεύτερο κομμάτι του ματς με 12 αβίαστα λάθη έναντι 6 winners ενώ η Μπαντόσα είχε σαφώς πιο “καθαρό παιχνίδι” με 13 winners έναντι 5 αβίαστων λαθών.

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Charleston Open: Άνετη νίκη για την Μπαντόσα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα