Κόλινς: “Ένα απίστευτο ταξίδι γεμάτο προκλήσεις” (vids)

H Ντανιέλ Κόλινς αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά χρόνων η οποία την έφερε μέχρι τον 1ο της τελικό σε ένα Grand Slam τονίζοντας ότι είναι ένα απίστευτο ταξίδι γεμάτο προκλήσεις. 

“Νιώθω απίστευτα. Είναι ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Βρίσκομαι από πολύ μικρή στα courts. Θυμάμαι από μικρή να ξυπνάω από πολύ νωρίς για να προπονηθώ με τον πατέρα μου. Είναι ένα απίστευτο ταξίδι μέχρι εδώ, γεμάτο προκλήσεις. Είμαι πραγματικά ευγνώμων δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαρούμενη αισθάνομαι.”, είπε η 28χρονη Αμερικανίδα στην on-court συνέντευξη

μετά από την επιβλητική νίκη στον ημιτελικό κόντρα στην Ίγκα Σφιόντεκ. 

Danielle Collins, how does it feel to be a Grand Slam finalist?

"It feels amazing." #AusOpen • #AO2022 • #AOinterview pic.twitter.com/CWzMRcENHd

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 27, 2022

“Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να έχω μεγαλύτερη ποικιλία στο παιχνίδι μου. Αυτός είναι ο στόχος μου, αυτό είναι το πλάνο μου. Θέλω να εκτελώ αυτό το πλάνο όσο καλύτερα μπορώ και πιστεύω ότι σήμερα πήγαν όλα καλά.”

Σε ερώτηση για τη συνήθεια που έχει στο να μην κάθεται στα changeover ανάμεσα στα games η Κόλινς απάντησε: “Δεν μου αρέσει να κάθομαι, αν και σε αυτό το τουρνουά νομίζω ότι ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Αισθάνομαι ότι δεν έχω χρόνο να κάτσω. Βασικά σε όλο το τουρνουά δεν έχω καθίσει, μόνο όταν κοιμάμαι το βράδυ ξεκουράζομαι.”, δήλωσε χαμογελώντας η Νο30 του κόσμου. 

Όσο για την αναμέτρηση με την Μπάρτι στον τελικό του Σαββάτου η Κόλινς δήλωσε ότι περιμένει ένα υπέροχο παιχνίδι κόντρα σε μια παίκτρια που τα τελευταία χρόνια έχουν δώσει μεγάλες μάχες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

“Τα τελευταία χρόνια έχουμε δώσει φοβερές μάχες, είναι η Νο1 του κόσμου, παίζει μπροστά στο κοινό της χώρας της, θα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε με ποιον θα είναι το κοινό. Είναι ωστόσο σπουδαίο που έχουμε τον κόσμο πάλι δίπλα μας μετά από όλη την ταλαιπωρία, μετά από όλη την περιπέτεια με την πανδημία. Πραγματικά ανυπομονώ για ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην Ας.”

"To play against the number one player in the world in her home country, I think it's going to be really spectacular."

Bring it on #AusOpen • #AO2022 • #AOinterview pic.twitter.com/6vjkumsgUn

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 27, 2022

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Κόλινς: “Ένα απίστευτο ταξίδι γεμάτο προκλήσεις” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα