Μπάρτι: “Είναι απίθανο, είμαι έτοιμη για τον τελικό” (vid)

Η Νο1 του κόσμου έκανε έναν πραγματικό περίπατο μέχρι τον τελικό του Australian Open, επικρατώντας εύκολα και στον ημιτελικό, όπου χρειάστηκε μόλις 62 λεπτά για να επικρατήσει της Μάντισον Κις. 

Η Μπάρτι έγινε η 1η Αυστραλή που φτάνει στον τελικό του Happy Slam μετά από την Γουέντι Τέρνμπολ (1978) και όπως δήλωσε και η ίδια είναι έτοιμη για το ματς τίτλου το ερχόμενο Σάββατο. 



“Είναι

πραγματικά απίθανο. Είχα πολλές ελπίδες γι’ αυτό το τουρνουά. Ως Αυστραλή ήθελα να παίξω καλά εδώ, είμαι χαρούμενη που μπόρεσα να βγάλω εδώ το καλύτερό μου τένις κι έχω την ευκαιρία να παίξω για το ματς τίτλου.”, δήλωσε στην on-court συνέντευξη η 25χρονη. 

“Οι συνθήκες σήμερα ήταν διαφορετικές, υπήρχε υγρασία, η μπάλα ήταν πιο αργή και πιο βαριά. Προσπάθησα να τρέξω να βγάλω όσες περισσότερες μπάλες μπορώ, να την δυσκολέψω στο service. Η Μάντι μπορεί να σε δυσκολέψει στο να κάνεις το παιχνίδι σου ήταν πολύ σημαντικό να μείνω μέσα στα ράλι και να κάνω το σωστό σε κάθε πόντο.”

Η Μπάρτι έκανε αναφορά και στην πολύ καλή της φίλη Μάντισον Κις για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

“Είναι ωραίο να τη βλέπεις να επιστρέφει εδώ που ανήκει, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Αυτό που λατρεύω περισσότερο σε αυτήν είναι ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο court, τη σέβομαι και την αγαπώ.”

Η Αυστραλή μίλησε και για τον θρύλο του τένις της Αυστραλίας, Ντίλαν Άλκοτ, ο οποίος πριν από τον ημιτελικό ηττήθηκε στον τελικό με αμαξίδιο.

“Είναι κάτι ιδιαίτερο, ο Ντίλαν είναι πρότυπο, έχει εμπνεύσει ένα ολόκληρο έθνος. Παρακολουθούσαμε σήμερα το παιχνίδι του, με τον φυσιοθεραπευτή μου και πραγματικά ήταν εντυπωσιακό είχα συγκινηθεί. Όλα αυτά που έχει κάνει ο Ντίλαν δίνει ελπίδες και ευκαιρίες στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, τους εμπνέει και πραγματικά είμαι υπερήφανη γι’ αυτόν.”

Η Μπάρτι μίλησε και για τον ημιτελικό που ακολουθεί μεταξύ της Ντανιέλ Κόλινς και Ίγκα Σφιόντεκ, τον οποίον όπως είπε και η ίδια θα τον παρακολουθήσει. 

“Είναι διαφορετικές με τον τρόπο που παίζουν και οι δύο είναι εξαιρετικές παίκτριες, έχουν τρόπο να κερδίζουν κι όταν δεν παίζουν καλά. Ο άλλος ημιτελικός θα είναι ένα σπουδαίο ματς προφανώς θα το παρακολουθήσω. Θα μιλήσω με τον προπονητή μου, θα ακολουθήσω τη ρουτίνα μου και θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαι έτοιμη.”

ΑΟ MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Μπάρτι: “Είναι απίθανο, είμαι έτοιμη για τον τελικό” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα