Όποιος δεν θέλει να κερδίσει, ας τα παρατήσει…

Η Βίνους Γουίλιαμς μετά από την ήττα της στον ημιτελικό του BNP Paribas Open από την Ντάρια Κασάτκινα, μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τους στόχους της στο τένις και το νόημα της ζωής…

Η 37χρονη Αμερικανίδα, όχι απλά δεν λέει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση παρά το προχωρημένο της ηλικίας της, αλλά εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια πιο επικίνδυνη και υπολογίσιμη από ποτέ, μιας και κάνει φοβερές πορείες σε κάθε, σχεδόν, τουρνουά στο οποίο αγωνίζεται.

Η

Βίνους έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων με τα επιτεύγματά της ανά τα χρόνια στο άθλημα και τώρα, στην δύση της καριέρας της, κερδίζει ακόμη περισσότερες εντυπώσεις μιας και “κρατάει” γερά στο υψηλότερο επίπεδο…

Η Γουίλιαμς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του BNP Paribas Open την προηγούμενη εβδομάδα, εκεί όπου αποκλείστηκε από την κατά 18(!) χρόνια νεώτερή της Ντάρια Κασάτκινα, σε ένα κλειστό ματς που κρίθηκε στο τέλος του τρίτου σετ.

Μετά την ήττα της, η Βίνους μίλησε στην συνέντευξη τύπου για τους στόχους της στο τένις αυτήν την περίοδο, αλλά και για το νόημα στην ζωή της, την οποία… βασίζει στο άθλημα, όπως ακριβώς τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Δεν συνηθίζεις ποτέ της ήττες. Όποιος συνηθίζει να χάνει, τότε θα έπρεπε να τα παρατήσει. Και από το άθλημα, αλλά και από την ζωή γενικότερα. Εγώ προσωπικά, πηγαίνω σε κάθε τουρνουά για να το κατακτήσω, αν δεν κατακτήσω τον τίτλο, είμαι στεναχωρημένη. Δεν πηγαίνω για να κάνω δυο-τρεις νίκες και να είμαι χαρούμενη με την πορεία μου, ποτέ.

Μετά το BNP Paribas Open θα αγωνιστώ στο τουρνουά του Μαϊάμι, πάλι στην χώρα μου. Είμαι συγκεντρωμένη από τώρα στον στόχο μου, που δεν είναι άλλος από τον τίτλο. Είναι ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά, μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για να αποδείξω τι αξίζω και να παίξω καλά.

Βασίζομαι πολύ στο τένις στην ζωή μου, η νοοτροπία μου είναι τέτοια που δεν με αφήνει να σκέφτομαι καν τις ήττες, είτε στο γήπεδο, είτε έξω από αυτό.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Όποιος δεν θέλει να κερδίσει, ας τα παρατήσει… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα