Κλασικός Φονίνι! – VIDEO

Από σετ κάτω και 0-4 game στο 2ο σετ, επέστρεψε ο Φάμπιο Φονίνι στο Rio Open

Μια από τις γνωστές του ανατροπές στο χώμα, πραγματοποίησε ο Φάμπιο Φονίνι κερδίζοντας 2-1 σετ τον αγαπημένο της εξέδρας, Τόμας Μπελούτσι στην πρεμιέρα του ATP 500 τουρνουά στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο

Ιταλός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν έμεινε πίσω με 0-4 game στο 2ο σετ, όμως με μια φανταστική αντεπίθεση, ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή με 6-7(5), 7-5, 6-2 μετά από σχεδόν 3 ώρες μεγάλης μάχης στο κεντρικό court.

Μάλιστα, ο Φονίνι έκλεισε το 2ο σετ με έναν απίστευτο πόντο όταν του έφυγε η ρακέτα στο σερβίς, την έπιασε στην αέρα και εκμεταλλεύτηκε το set point που είχε στη διάθεσή του!

Στο 2ο γύρο του Rio Open, ο 30χρονος Ιταλός Νο21 στον κόσμο και Νο5 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Τένις Σαντγκρεν που είχε εντυπωσιάσει στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Επιστροφή στη δράση για τον φιναλίστ του Australian Open, Μάριν Τσίλιτς ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και χρειάστηκε 80 λεπτά για να κερδίσει με 6-3, 6-2 τον qualifier Κάρλος Μπέρλοκ.

Ο Κροάτης, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε και τα τρία break point του αντιπάλου του ενώ ο ίδιος πέτυχε τρία στα πέντε, πετυχαίνοντας την 9η νίκη του τη φετινή σεζόν σε σύνολο 11 αγώνων.

“Νιώθω πολύ καλά. Ήταν καλό ματς, σταθερό παιχνίδι για το πρώτο ματς στο χώμα. Στις κρίσιμες στιγμές πιστεύω έκανα το παιχνίδι μου, παίζοντας επιθετικά και γενικά είχα τον έλεγχο” είπε ο Τσίλιτς ο οποίος στο 2ο γύρο περιμένει είτε τον Γκάελ Μονφίς είτε τον Χοράσιο Ζεμπάγιος.

Φερνάντο Βερντάσκο και Άλμπερτ Ράμος προκρίθηκαν επίσης στον επόμενο γύρο ενώ την Τρίτη θα ριχτεί στη μάχη της υπεράσπισης και ο Ντόμινικ Τιμ που προέρχεται από τον τίτλο στο Μπουένος Άιρες την προηγούμενη εβδομάδα.

RIO OPEN DRAW | OOP (-5h) | TV SCHEDULE

The post Κλασικός Φονίνι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα