Επέστρεψε με ανατροπή

Στο πρώτο του παιχνίδι μετά την συμμετοχή του στους “4” του Australian Open, ο Χίον Τσανγκ επέστρεψε στη δράση

Ξεκίνησε η δράση στο Delray Beach Open στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Τζακ

Σοκ και Χίον Τσανγκ ήταν από τους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας, ξεπερνώντας τα εμπόδια των αντιπάλων τους.

Ο Τσανγκ έπαιξε στον πρώτο του αγώνα μετά την αναγκαστική απόσυρση από τον ημιτελικό του Australian Open κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, εξαιτίας της φουσκάλας στην πατούσα του.

Ο 21χρονος Νοτιοκορεάτης, Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από τον δυνατό άνεμο αλλά και τον αντίπαλό του, τον lucky loser Κάμερον Νόρι πριν καταφέρει τελικά να επικρατήσει 3-6, 6-3, 6-1 του 21χρονου Βρετανού μετά από 1 ωρα και 41 λεπτά αγώνα.

“Ήταν πολύ δύσκολα σήμερα λόγω του δυνατού αέρα. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμος. Ο αντίπαλός μου έπαιξε πολύ καλά από τη βασική γραμμή οπότε έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος σε κάθε πόντο” τόνισε ο Τσανγκ ο οποίος στο 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης περιμένει τον νικητή του αγώνα Μπούμπλικ-Σκούγκορ.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο του Delray Beach Open, εξσφάλισε και ο υπερασπιστής του τίτλου στη Φλόριντα, Τζακ Σοκ.

Ο Αμερικανός, Νο1 του ταμπλό και Νο8 στον κόσμο, πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες σε Όκλαντ (Κόζοφτσικ) και Μελβούρνη (Σουτζίτα), επικρατώντας με 6-4, 6-4 του Αυστραλού qualifier, Τζον Πάτρικ Σμιθ.

Mετά το τέλος του ματς, ο Σοκ φωτογραφήθηκε με μια τιμητική πλακέτα που ανέφερε “Ο Βασιλιάς του Delray Beach”.

Ο Σοκ έχει κερδίσει πέντε τίτλους στο Delray Beach Tennis Center. Το 2005 κέρδισε το εθνικό πρωτάθλημα U12 (μονά και διπλά), το 2009 επίσης μονά και διπλά στο πρωτάθλημα U18 και πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο και σε επίπεδο ATP World Tour.

Την πρόκριση στο 2ο γύρο εξασφάλισαν άλλοι δύο Αμερικανοι, ο Φράνσις Τιαφό και ο Ντόναλντ Γιανγκ.

Την απόσυρσή τους από το τουρνουά ανακοίνωσαν οι Νικ Κύργιος (αγκώνα), Κέβιν Άντερσον (αγκώνα) και Αντριάν Μαναρινό (ισχίο).

Ντελ Πότρο, Ίσνερ, Σαποβάλοφ και Ράονιτς, ρίχνονται στη μάχη την Τρίτη.

DELRAY BEACH DRAW | OOP (-7h) | Live Scores

The post Επέστρεψε με ανατροπή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα