Γιατί είναι ο καλύτερος!

Ο Ματς Βιλάντερ έδωσε τη δική του εκδοχή ως προς το τι κάνει τον Ροτζερ Φέντερερ ένα πραγματικό θαύμα της φύσης που η διαχρονικότητά του είναι κάτι που πολύ σπάνια συναντάται στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Γνωστός θαυμαστής του Ρότζερ Φέντερερ, ο σχολιαστής και πρώην τενίστας, Ματς Βιλάντερ, πρώτα απ’όλα συνεχάρη τον Ελβετό τενίστα για το απίστευτο κατόρθωμα να γίνεται Νο1 στον κόσμο 14 ολόκληρα χρόνια μετά την παρθενική φορά που το κατάφερε αλλά εξηγεί και τι τον κάνει τόσο ξεχωριστό!

“Ολα έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθηση. Το γεγονός ότι ξαναγίνεται ο κορυφαίος 14 χρόνια μετά την πρώτη

φορά δεν περιγράφεται με λόγια. Για μένα, δείχνει ότι η αγάπη του για το τένις ξεπερνάει τη διάθεση του να κερδίζει”.

“Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι αυτό που δεν βλέπουμε. Το μεγαλύτερό του ταλέντο δεν είναι το σερβίς ή το forehand. Είναι η αγάπη του να μαθαίνει και το πάθος για το παιχνίδι. Αλλάζει τη ρακέτα του. Αλλάζει την τεχνική του στο backhand. Αλλάζει την τακτική του. Παίζει πολύ διαφορετικά σε σχέση με 14 χρόνια πριν. Θέλει να μαθαίνει κάθε φορά που πατάει στο κορτ. Μιλάμε όλοι για τη χάρη που εκμπέμπει, τον τρόπο που κινείται. Αλλά είναι αυτή η εσωτερική δύναμη, το συναισθηματικό, εύθραυστο και αόρατο κομμάτι που τον βάζει μπροστά από όλους”…

Κώστας Αϊτάκης

The post Γιατί είναι ο καλύτερος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα