Τον κέρδισε ξανά

O Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ, συνεχίζει την εντυπωσιακή του περιοδεία στα χωμάτινα courts της Λατινικής Αμερικής

Λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη επί του Πάμπλο Κουέβας για τα ημιτελικά του Rio Open, ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασίμ κέρδισε ξανά τον πολύπειρο Ουρουγουανό, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα τους στο Brasil Open.

Ο 18χρονος Καναδός έπαιξε σπουδαίο τένις και επικράτησε με ανατροπή 5-7, 6-3, 6-3 του Νο5 του ταμπλό στο Σάο Πάολο, παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” της ATP 250 διοργάνωσης στο χώμα.

Την

προηγούμενη εβδομάδα, η νίκη επί του Κουέβας τον οδήγησε στον πρώτο του ATP τελικό, όπου έχασε απ’τον Λάσλο Τζέρε. Παρά την ήττα, “έσπασε” το φράγμα του Top100 και ανέβηκε στο career high Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Είναι σίγουρα η breakthrough χρονιά της καριέρας μου. Σαν νέος αθλητής, είναι πολύ σημαντικό να μπαίνεις στο Top100 και να έχεις τη στήριξη του κοινού. Νιώθω αυτή τη στήριξη ολοένα και πιο πολύ. Ελπίζω να φτάσω μακριά και αυτή την εβδομάδα” είπε ο Αλιασίμ.

Στο 2ο γύρο του Brasil Open, ο χαρισματικός τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας για μια θέση στα προημιτελικά.

Ο Λάσλο Τζέρε που κέρδισε τον Αλιασίμ στον τελικό του Ρίο ντε Τζανέιρο την περασμένη Κυριακή, πέτυχε την 6η του συνεχόμενη νίκη στο tour, επικρατώντας δύσκολα 7-6(5), 4-6, 6-4 του Ιταλού qualifier, Αλεσάντρο Τζιανέζι.

Συναρπαστικό ματς παίχτηκε μεταξύ των Κριστιάν Γκαρίν και Ζαούμ Μουνάρ, με νικητή τον Χιλιανό ο οποίος επιβλήθηκε 7-6(5), 6-7(4), 7-6(2) του Ισπανού μετά από 2 ώρες και 46 λεπτά αγώνα.

BRASIL OPEN DRAW | OOP (-5h)

The post Τον κέρδισε ξανά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα