Κέρδισε τον Φερέρ και φούλαρε για τα προημιτελικά – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ ανάγκασε τον Νταβίντ Φερέρ στην τελευταία ήττα της καριέρας του στο Barcelona Open, και προκρίθηκε εμφατικά στα προημιτελικά του θεσμού…

Ούτε η ισχυρή βροχή που έκανε την εμφάνισή της συχνά-πυκνά, στάθηκε ικανή για να ανακόψει τον ρυθμό του Ράφα Ναδάλ, στην αναμέτρησή του με τον Νταβίντ Φερέρ.

Παρότι ο αγώνας διεκόπη δυο φορές λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, ο “Matador” έκανε το καθήκον του και “καθάρισε” τον συμπατριώτη και καλό του φίλο, για να πάρει την πρόκριση

για τα προημιτελικά του Barcelona Open.

Ο Ράφα επικράτησε μετά από δυο ώρες καθαρού τένις, με 6-3, 6-3 και “σφράγισε” τη συμμετοχή του στην τελική “8αδα” του τουρνουά, για 4η συνεχόμενη φορά, και 13η συνολικά στην καριέρα του.

Στον προημιτελικό της Μ.Παρασκευής, θα παίξει με τον Γερμανό, Γιάν Λέναρντ Στρουφ.

End of an era… @RafaelNadal brings David Ferrer’s career at the Barcelona Open to a close with a 6-3 6-3 victory. #bcnopenbs pic.twitter.com/off9pyyirL

Tennis TV (@TennisTV) 25 Απριλίου 2019


Αξίζει να σημειωθεί, πως η ήττα του Φερού από τον Ναδάλ ήταν η Νο27 σε 32 μεταξύ τους αναμετρήσεις και η τελευταία του στην Βαρκελώνη, μιας και φέτος θα κρεμάσει την ρακέτα του.

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσει ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά, από το να αγωνίζεται κόντρα στον καλό του φίλο και κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών στην χωμάτινη επιφάνεια.

Ο τελευταίος χορός του 36χρονου στο Barcelona Open ήταν συγκινητικός, όπως περιμέναμε. Ο Φερού αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, χαιρέτησε για τελευταία φορά το κοινό της διοργάνωσης που του έκανε standing ovation… και έβαλε πλώρη για Μαδρίτη.

Εκεί, σε μια εβδομάδα από τώρα, θα πει αντίο στην σπουδαία καριέρα του στο τένις.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Κέρδισε τον Φερέρ και φούλαρε για τα προημιτελικά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα