Εμφατικό ντεμπούτο της Οσάκα στη Στουτγκάρδη

Η Ναόμι Οσάκα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν της χωμάτινης επιφάνειας, κερδίζοντας στα δυο σετ την Σου Γουέι Σιέχ στη Στουτγκάρδη, και “σφραγίζοντας” έτσι το εισιτήριο της για τα προημιτελικά του θεσμού…

Η Γιαπωνέζα πρωταθλήτρια, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στην Νο24 τενίστρια του πλανήτη από την Ταϊπέι και μετά από μιάμιση ώρα μάχης, πανηγύρισε τη νίκη.

Η Οσάκα

επικράτησε με 6-4, 6-3 της Σιέχ και πέρασε στην τελική “8αδα” της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την πολύ δυναμική Ντόνα Βέκιτς, η οποία διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο μέσα στο 2019.

Από την πλευρά της, η Κροάτισσα απέκλεισε με straight-sets νίκη την Ντάρια Κασάτκινα το πρωί της Μ.Πέμπτης, επικρατώντας με 6-1, 7-5.

Αυτήν, ήταν και η δεύτερη σερί της νίκη στη διοργάνωση χωρίς απώλεια σετ, δείχνοντας πως μπορεί να προβληματίσει την Οσάκα στη συνέχεια του θεσμού.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, ξεχωρίζει η νίκη της Ανέτ Κονταβέιτ επί της Αναστασίας Παβλιουτσένκοβα με 6-3, 6-2. Η Εσθονή στα προημιτελικά θα παίξει κόντρα στην Βικτόρια Αζαρένκα, ή την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Αναστασία Σεβάστοβα, προκρίθηκε επίσης στις “8” καλύτερες, με νίκη σε βάρος της Γερμανίδας Λάουρα Σίγκεμουντ. Η Λετονή θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πέτρα Κβίτοβα στον επόμενο γύρο.

PORSCHE TENNIS GRAND PRIX SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εμφατικό ντεμπούτο της Οσάκα στη Στουτγκάρδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα