“Κατάπιε” τον Αλιασίμ ο Νισικόρι – VIDEO

Ο Κέι Νισικόρι μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με τον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ στην Βαρκελώνη και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά του Barcelona Open 2019. Εκεί, πέρασε και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ…

Ο Νο7 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Κέι Νισικόρι, έκανε πάρτι κόντρα στον Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ και πέρασε χάνοντας μόλις τέσσερα γκέιμς από τον Καναδό, στην μεταξύ τους μονομαχία για τον 3ο γύρο του θεσμού.

Ο Ιάπωνας επιβλήθηκε μετά από μια

ώρα και 24 λεπτά του 18χρονου με 6-1, 6-3 και “σφράγισε” το εισιτήριο του για τους “8” του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Καρμπάλες Μπαένα.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Νισικόρι, ο οποίος δεν ξεκίνησε καλά την χρονιά στο χώμα και μετρούσε μέχρι την Βαρκελώνη, μια ήττα και καμία νίκη.

Πλέον έχει δυο, και μάλιστα straight-sets, οπότε μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην clay court season.

Quarter-Final bound! @keinishikori makes the last 8 in Barcelona, beating Auger-Aliassime 6-1 6-3.#bcnopenbs pic.twitter.com/tA7oI7w71E

Tennis TV (@TennisTV) 25 Απριλίου 2019


Στο άλλο ματς της ημέρας που ξεκίνησε στις 12:00, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επικράτησε πολύ άνετα με 6-3, 6-2 του Μακένζι ΜακΝτόναλντ, έδειξε για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Barcelona Open.

Εκεί, ο Ρώσος θα αντιμετωπίσει τον Νίκολας Τζάρι, που απέκλεισε με φοβερή εμφάνιση τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στα τρία σετ, ενώ έχει πιθανό αντίπαλο στα ημιτελικά τον Νισικόρι.

BARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Κατάπιε” τον Αλιασίμ ο ΝισικόριVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα