Ναδάλ: “Κρατάω μόνο τη νίκη” – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εμφάνισή του κόντρα στον Λεονάρντο Μάγιερ στην Βαρκελώνη, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης…

Αν και κατάφερε να προκριθεί στον 3ο γύρο του φετινού Barcelona Open με νίκη-ανατροπή σε βάρος του Λεονάρντο Μάγιερ, ο Ράφαελ Ναδάλ δεν κρατάει τίποτε άλλο από το ντεμπούτο του στην Ισπανική πόλη.

Ο “Matador” δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και έκανε τα εύκολα-δύσκολα από μόνος του, βρίσκοντας στο τέλος τον τρόπο να πάρει τη νίκη πάντως.

Αναλυτικά

όσα είπε μετά το ματς:

“Είχα ένα πολύ δύσκολο ματς σήμερα. Δεν νιώθω και τόσο καλά στο court, όμως ευτυχώς βρήκα τον τρόπο να πάρω τη νίκη και συνεχίζω στο τουρνουά. Στο τέλος αυτό είναι το σημαντικότερο όλων.

Ο Λεονάρντο (Μάγιερ) δυσκολεύει κάθε αντίπαλο με τον οποίον αγωνίζεται, αλλά σήμερα το πρόβλημα δεν ήταν η δική του καλή απόδοση, αλλά μάλλον ότι εγώ δεν έπαιζα όπως θα έπρεπε.

Όσον αφορά τον Νταβίντ (Φερέρ) που είναι ο επόμενος αντίπαλός μου, είναι ένας πολύ καλός μου φίλος, κι επίσης ένας από τους καλύτερους τενίστες των τελευταίων 15 ετών. Θα είναι ένα ξεχωριστό ματς, βρίσκεται σε καλή κατάσταση τώρα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναδάλ: “Κρατάω μόνο τη νίκη” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα