Κέρδισε τη Χάλεπ και κατέκτησε τη Μαδρίτη η Μπέρτενς! – VIDEO

Η Κίκι Μπέρτενς ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια ασύλληπτη εβδομάδα στη Μαδρίτη κερδίζοντας τον πρώτο Premier Mandatory τίτλο της καριέρας της κόντρα στη σπουδαία Σιμόνα Χάλεπ!

Μία απίστευτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Κίκι Μπέρτενς!

Η περσινή φιναλίστ της Μαδρίτης δεν έχασε ούτε σετ(!) σε όλη τη φετινή διοργάνωση ολοκληρώνοντας τον προσωπικό της θρίαμβο στην Ισπανία με τη νίκη της επί της Σιμόνα Χάλεπ με 6-4, 6-4 στον τελικό του Σαββάτου!

Μία νίκη με την οποία κατακτά το σπουδαιότερο τίτλο της

καριέρας της, το πρώτο της Premier Mandatory ενώ την “εκτοξεύει” στο Νο4 του κόσμου που είναι φυσικά και career high!

Απίστευτο τένις έπαιξε σε όλη τη διοργάνωση η έμπειρη Ολλανδέζα συνδυάζοντας τις τρομερές της αμυντικές αρετές, παρέα με πολύ στοχευμένες επιθέσεις και τεράστια σερβίς σε κρίσιμες στιγμές!

Αυτά ακριβώς τα στοιχεία, παρέα με την αναμφισβήτητη μαχητικότητά της, της έδωσαν τη νίκη και στον τελικό κόντρα στη Χάλεπ η οποία κυνηγούσε την επιστροφή της στους μεγάλους τίτλους αλλά και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης σε περίπτωση νίκης που όμως δεν ήρθε (παραμένει πίσω από την Οσάκα στο Νο2).

Τρομερή και στον τελικό της Μαδρίτης η Μπέρτενς, επέστρεψε δις από break πίσω στο πρώτο σετ για να το κατακτήσει με 6-4 έχοντας σε τεράστια μέρα τις επιστροφές της καθώς το σερβίς της Χάλεπ “υπέφερε” σε όλο το ματς.

Στο δεύτερο σετ πήρε αυτή το ρόλο της προπορευόμενης με τη Χάλεπ να μένει με σετ και με break πίσω το οποίο κατάφερε να πάρει πίσω μόνο προ στιγμήν, στο 2-2.

Η Μπέρτενς χρειαζόταν απλά να κρατήσει το σερβίς της σε όλες τις περιπτώσεις και παρότι δέχτηκε την αφόρητη πίεσης της Ρουμάνας, τα κατάφερε με περισσή αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία!

Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα πρέπει να συγκαταλεχθεί σε ένα από τα φαβορί του επερχόμενου Ρολάν Γκαρός το οποίο αναμένεται συναρπαστικότερο από ποτέ για το γυναικείο ταμπλό!

Σάββατο, 11/5: Τελικός Madrid Open
Bertens (Netherlands) beat Halep (Romania) 6-4 6-4

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Κέρδισε τη Χάλεπ και κατέκτησε τη Μαδρίτη η Μπέρτενς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα