Η κλήρωση της Ρώμης – DRAW

Με Φέντερερ το ταμπλό του τελευταίου Masters προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν

Στην Αιώνια Πόλη μεταφέρεται το ενδιαφέρον του παγκοσμίου τένις την ερχόμενη εβδομάδα καθώς εκεί διεξάγεται το τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας ενόψει του Roland Garros (26/05).

Η κλήρωση του Internazionali BNL d’Italia πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και σε αυτή υπάρχει και το όνομα του Ρότζερ Φέντερερ, αν και είναι ακόμα άγνωστο αν ο Ελβετός αποφασίσει τελικά να αγωνιστεί στο σπουδαίο τουρνουά.

Ο Στέφανος

Τσιτσιπάς βρίσκεται στο quarter του Ελβετού με τον οποίον συναντιέται στα προημιτελικά της διοργάνωσης αν και νωρίτερα, στον 3ο γύρο, διασταυρώνεται με έναν εκ των Φονίνι-Τσόνγκα.

Τσιτσιπάς και Φέντερερ βρίσκονται στο κάτω μέρος του ταμπλό, μαζί με τους Ναδάλ και Τιμ που επίσης διασταυρώνονται στα προημιτελικά.

Ο Ράφαελ Ναδάλ, Νο2 του ταμπλό και υπερασπιστής του τίτλου, πηγαίνει για τον 9ο τίτλο του στη Ρώμη και μέχρι τον προημιτελικό με τον Ντόμινικ Τιμ, δεν φαίνεται να έχει κάποιο αξιόλογο εμπόδιο (Σαρντί ή Γκασκέ στο 2ο γύρο και Μπασιλασβίλι ή Φούτσοβιτς στους “16”).

Από την άλλη, ο Τιμ περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Βερντάσκο-Έντμουντ στην πρεμιέρα του ενώ στον 3ο γύρο πιθανότερος αντίπαλος του κορυφαίου χωματά είναι ο 11-Κάρεν Κατσάνοφ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Σαποβάλοφ-Καρένιο Μπούστα ενώ συναντά στον 3ο γύρο τον άνθρωπο που τον απέκλεισε πέρυσι στο Παρίσι, τον Μάρκο Τσεκινάτο.

Συνωστισμός παρατηρείται στο δεύτερο quarter του ταμπλό, με τον Ντελ Πότρο να περιμένει έναν εκ των Γκοφάν-Βαβρίνκα στο 2ο γύρο ενώ στο ίδιο μέρος υπάρχει και το ντέρμπι Κύργιος-Μεντβέντεφ. Όλοι αυτοί είναι πιθανοί αντίπαλοι του Νόλε στους “8”.

Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Κέι Νισικόρι βρίσκονται επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό και διασταυρώνονται στα προημιτελικά.

Οι πιθανοί προημιτελικοί
1-Τζόκοβιτς vs 7-Ντελ Πότρο
4-Ζβέρεφ vs 6-Νισικόρι
3-Φέντερερ vs 8-Τσιτσιπάς
2-Ναδάλ vs 5-Tim

Τα ντέρμπι του 1ου γύρου
Μεντβέντεφ-Κύργιος
Γκοφάν-Βαβρίνκα
Φονίνι-Τσόνγκα
Τσόριτς-Αλιασίμ
Γκασκέ-Σαρντί

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

The post Η κλήρωση της Ρώμης – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα