Φέντερερ: “Αυτές είναι οι χειρότερες ήττες”

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Μαδρίτη ο Βασιλιάς

Έναν πόντο μακριά από την πρόκρισή του στα ημιτελικά και το ραντεβού με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, βρέθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τα δύο match points που είχε κόντρα στον εκπληκτικό Ντόμινικ Τιμ, στον μεταξύ τους προημιτελικό στη Μαδρίτη.

Ο 37χρονος Ελβετός, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο χώμα μετά το Rome Masters το 2016 και έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά την

ήττα από τον πιο έτοιμο και “παιγμένο” Ντόμινικ Τιμ.

“Νιώθω πολύ καλά για το παιχνίδι μου. Είχα κάποια πολύ καλά ματς εδώ, ειδικά τα δύο τελευταία με τον Γκάελ και τον Ντόμινικ. Το πρώτο ματς με τον Γκασκέ ήταν καλό για να βρω έναν ρυθμό. Προφανώς Γκάελ και Ντόμινικ είναι πολύ δυνατοί στο χώμα, οπότε ήταν καλές μάχες. Αυτή τη στιγμή, νιώθω καλά στο χώμα” είπε ο Ρότζερ Φέντερερ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 3-6, 7-6(11), 6-4 απ’τον Τιμ.

“Προφανώς και είναι πολύ εκνευριστικό να χάνεις όταν έχεις match points σε ένα ματς. Είναι το χειρότερο, οπότε κάπως έτσι αισθάνομαι και τώρα. Όμως, σε λίγο θα είμαι εντάξει. Είχα μια σπουδαία εβδομάδα. Οι άνθρωποι με αγκάλιασαν θερμά εδώ. Νομίζω ότι έπαιξα καλό τένις και έχω ωραίες αναμνήσεις από αυτό το μέρος”

Ο Φέντερερ παραδέχθηκε ότι θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του στο Rome Masters το Σαββατοκύριακο.

“Δεν μπορούσα να πάρω την απόφαση πριν το παιχνίδι και έπρεπε να περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί. Θέλω να το αφήσω ανοιχτό και γι’αυτό θα βρίσκομαι στην κλήρωση του ταμπλό. Θα αποφασίσω μέσα στο Σαββατοκύριακο” είπε.

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post Φέντερερ: “Αυτές είναι οι χειρότερες ήττες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα