Αποσύρθηκαν Ναδάλ και Ράονιτς! – VIDEO

Δευτερόλεπτα, κυριολεκτικά, πριν από τον αγώνα του κόντρα στον Φερνάντο Βερντάσκο στο Παρίσι, ο Ραφαέλ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω προβλήματος στους κοιλιακούς ενώ και ο Μίλος Ράονιτς αποσύρθηκε από τον αγώνα του κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ!

Τεράστιο “πλήγμα” για τους διοργανωτές του Paris Masters που είδαν τα δύο πιο εμπορικά ματς της Τετάρτης να μην…γίνονται ποτέ καθώς Ραφαέλ Ναδάλ και Μίλος Ράονιτς απέσυραν

τη συμμετοχή τους από το τουρνουά!

Όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την επανεμφάνιση του θρυλικού Ισπανού σε ανταγωνιστικό ματς για πρώτη φορά μετά το Αμερικανικό Όπεν αλλά ο 32χρονος τενίστας τελικά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς!

Ο ίδιος εξήγησε τι συνέβη: “Είχα πολύ καιρό να προπονηθώ με τέτοια ένταση και με τόσο δυνατούς αντιπάλους. Δυστυχώς, προέκυψε πρόβλημα στους κοιλιακούς. Μπορώ να αγωνιστώ κόντρα στον Βερντάσκο αλλά ίσως προέκυπτε πρόβλημα αργότερα στο τουρνουά. Προτίμησα να μην το ρισκάρω. Δεν αλλάζει κάτι για το Λονδίνο” ανέφερε ο “matador” που και πέρσι είχε αποσυρθεί από τη διοργάνωση πριν τον ημιτελικό γύρο.

Η απόσυρση του Ναδάλ σημαίνει αυτόματα ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι, από την επόμενη εβδομάδα, ο κορυφαίος τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά μετά από μια διετία!

Σαν να μην έφταναν τα νέα της απόσυρσης του Ναδάλ, αποσύρθηκε και ο Μίλος Ράονιτς!

Ο επιρρεπής σε τραυματισμούς Καναδός τενίστας έπαιξε ένα εξαντλητικό τρίωρο πρώτο γύρο κόντρα στον Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά και απ’ότι φαίνεται του κόστισε σωματικά μιας και δεν μπόρεσε να κατέβει στον αγώνα κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ που παίρνει πρόκριση για τους “16” δίχως να παίξει πόντο!

Απ’ότι φαίνεται, όταν αποφάσισε να παίξει ο Ρότζερ Φέντερερ στο Παρίσι, δεν μπορούν όλοι οι άλλοι…

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποσύρθηκαν Ναδάλ και Ράονιτς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα